19 / 04 / 2024

blumar ataköt turkmall

blumar ataköt turkmall

Otel alanının iki bölüm olarak hayata geçirildiği Ataköy Blumar projesi, toplam 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projedeki birin otel alanı 25 bin metrekare, ikinci otel alanı ise 20 bin metrekare büyüklüğünde...

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Ataköy Baruthane bölgesi yapılaşmaya kapatıldı!

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

SeaPearl Ataköy’de ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Ataköy’de Kuzu Grup tarafından 2 etap olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de inşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında teslimler Temmuz 2017’de başlayacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri Türk Havak oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nun İstanbul Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri, yine THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) oldu.

Expo Turkey by Qatar’da SeaPearl Ataköy rüzgarı!

Türkiye ve Katar’ın stratejik ortaklığı Expo Turkey by Qatar’la dünya sahnesine çıktı. Kuzu Grup fuara SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

İkitelli-Ataköy Metrosu Kirazlı parselasyon planı askıda!

İkitelli-Ataköy Metro Hattı için, Bağcılar Kirazlı'da acele kamulaştırma alanında kalan parsellerin parselasyon planı askıya çıkarıldı...

Şanlıurfa Çatak Sosyal Tesisleri açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsü ile kendi bünyesine geçen Çatak Sosyal Tesislerini hizmete açtı.

Ataköy-Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi oldu!

Ataköy- Zeytinburnu hattının prim potansiyeli Avrasya Tüneli’yle birlikte arttı. Ataköy- Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi haline geldi.

Aetatak İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aetatak İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Atak imzasıyla kuruldu.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

İkitelli Ataköy Metro Hattı için 5 ilçede kamulaştırma!

İstanbul İli, Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir İlçeleri Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların İkitelli Ataköy Metro Hattı Projesi Kapsamında Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

blumar ataköt turkmall Haberi

blumar ataköt turkmall

Yorum İnşaat ile Turkmall ortaklığında Ataköy'de hayata geçirilen Blumar Ataköy projesinde teslimler 2013 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. 



AVM, ofis, otel ve rezidansların yer alacağı Ataköy Blumar 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede yer alan otel alanı 2 bölüm şeklinde tasarlandı. Birinci bölüm 25 bin metrekare, ikinci bölüm ise 20 bin metrekare olmak üzere toplam 45 bin metrekare olarak yer alıyor.



Ataköy Blumar projesinde alışveriş merkezinin alanı 27 bin 500 metrekare, rezidans alanı 30 bin metrekare, ofis alanı 8 bin metrekare olarak tasarlandı.


Yorum İnşaat iletişim

Address : Tophanelioglu Cad. Arduman Is Merkezi No: 4/3-A Üsküdar / İstanbul

Tel : +90 (216) 651 93 00

Faks : +90 (216) 651 93 08


Turkmall iletişim

Ebulula Mardin Cad. Maya Meridien İş Merkezi

Main Entrance, 11. - 14....