20 / 04 / 2024

BN Hotel Thermal Spa

BN Hotel Thermal Spa

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.

Yalova Retaj Thermal Hotel hizmete açıldı!

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

Grannos Thermal Hotel, Fransız kaplıcalarına rakip!

Ankara'nın Haymana ilçesinde bulunan Grannos Thermal Hotel & Convention Center, Fransa'nın Vichy Kaplıcaları'ndan sonra dünya üzerinde en iyi değerlere sahip ikinci termal kaynak özelliğine sahip.

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

Sandıklı Thermal Park Hotel birçok organizasyona ev sahipliği yapacak!

Hüdai Kaplıcalarında bulunan Sandıklı Thermal Park Hotel 'in; toplantı, seminer, fuar, kongre, düğün organizasyonları ve araç lansmanları başta olmak üzere, birçok organizasyona ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

Makissos Thermal&Spa Hotel’de Neşet Artaş anılacak!

“Bozkırın tezenesi” olarak gönüllere taht kuran merhum sanatçı Neşet Ertaş, memleketi Kırşehir’de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamlanan ve Anadolu’nun en büyük termal oteli özelliğiyle dikkati çeken Makissos Thermal&Spa Hotel’de anılacak...

Budan Thermal Ekim'de Afyonkarahisar'da kapılarını açıyor!

Budan Thermal Spa Hotel Ekim sonunda Afyonkarahisar'da açılacak. 28 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan otel projesinde 28 metrekareden 60 metrekareye kadar farklı özellikler taşıyan 157 oda bulunacak...

Makissos Thermal Spa Hotel 28 Eylül'de Başbakanın da katılımıyla açılıyor!

Kırşehir merkezde yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamlanan Makissos Thermal&'Spa Hotel, 28 Eylül Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görkemli bir törenle hizmete açılacak..

Makissos Thermal Spa Hotel 28 Eylül'de açılıyor!

Kırşehir merkezde yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamlanan Makissos Thermal & Spa Hotel, 28 Eylül Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görkemli bir törenle açılacak...

'Hotel Thermal İstanbul Sağlık Merkezi' Tuzla'da açılıyor!

Başarılı projelere imza atan Mustafa Akman yeni projeleri Hotel Thermal İstanbul "Sağlıklı Yaşam ve Detoks Merkezi"ni Q Life okuyucularını anlattı.

Captain Hotel'i Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci ikiye böldü!

Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci birlikte açtıkları Captain Hotel'le ilgili sorun yaşayınca çareyi oteli ikiye bölmekte buldular...

BN Hotel Thermal Spa Haberi

BN Hotel Thermal Spa

Kahramanmaraşlı Balsuyu ve Narlı aileleri, jeotermal kaynakların zenginliği ve potansiyeli bakımından dünyanın ilk 7 ülkesi arasında, Avrupa’da ise kaynak potansiyeli bakımından birinci olan Türkiye’nin, bu alanda bulunan zenginliğini Mersin’de ekonomiye sahip oluyor.        

Dünya'dan Ali Eskalen'in haberine göre; Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı “İçmeler” bölgesinde, otoban bağlantı yoluna yakın, Adana Havalimanı’na 45 dakikalık mesafesi ile yerli ve yabancı turistler için rahat bir lokasyonda yer alan BN Hotel Thermal & Spa, 47 bin metrekare kapalı, 102 bin metrekare açık alan oluyor.

Villada termal tatil

246 oda ve 646 yatak kapasiteli tesislerin içerisinde bulunan ayrıca içinde VIP SPA, sauna, buhar odası, açık tatlı su havuzu, termal kapalı havuz, ve her birinde 500 metrekarelik bahçesi bulunan 200’er metrekarelik 3 adet müstakil villa da...