25 / 04 / 2024

Bodrum icradan gayrimenkul

Bodrum icradan gayrimenkul

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi, Firenkazmağı Mevkii, 766 da 1 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 830 bin TL'ye satıyor...

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Bodrum Turgutreis'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Bodrum'da 8.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi, Firenkazmağı Mevkii, 766 da 1 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 830 bin TL'ye satıyor...

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Bodrum gayrimenkul projelerinin yeni cazibe merkezi oldu!

Bodrum’daki gayrimenkul ve inşaat projelerinin son bir senedeki toplam yatırım maliyeti 2 milyar dolara ulaştı...

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Koronavirüsle hangi ilçede gayrimenkul fiyatları katlandı?

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da gayrimenkul fiyatlarının beş on katına kadar çıktığını söyledi. Aras, "Kiralar da tabii en az iki, üç katına çıktı. O yüzden Bodrum’da her yer artık altın değerine ulaştı" diye konuştu.

Bodrum Konacık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi 192 ada 80 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon TL'ye satıyor...

Bodrum icradan gayrimenkul Haberi

Bodrum icradan gayrimenkul

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi, Firenkazmağı Mevkii, 766 da 1 parselde yer alan gayrimenkul 8 milyon 830 bin TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 13 Temmuz tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C. BODRUM 1. İCRA DAİRESİ 2020/343 TLMT.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Muğla İl, Bodrum İlçe, 766 Ada, 1 Parsel, GÖKÇEBEL Mahalle/Köy, FİRENKAZMAĞI Mevkii, Bodrum Belediye Başkanlığının e-İmar uygulaması üzerinden elde edilen verilere göre 766 ada 1 sayılı parselin 1/1000 ölçekli Yalıkavak Revizyon+İlave Uygulama İmar Planında, kısmen Emsal 0.10 yoğunluklu Günübirlik Tesis alanında, kısmen regratif alanda, kısmen park alanında, kısmen imar yolunda, kısmen kıyıda, kısmen dere ve kanal...