25 / 04 / 2024

bodrum Kervansaray oteli

bodrum Kervansaray oteli

Bodrum Kervansaray otelin satışı gerçekleştirildi. Mega Varlık Yönetim şirketinin sahip olduğu oteli iş insanı Şaban Kayıkçı satın aldı. 

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Kervansaray'dan Lara Oteli kiralama açıklaması!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'dan Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

bodrum Kervansaray oteli Haberi

bodrum Kervansaray oteli

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, geçen yıl Mart ayında icra ihalesi ile satılmıştı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen oteli 47 milyon 150 bin TL’ye, temlik alacaklısı durumundaki Mega Varlık Yönetim AŞ satın aldı.

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, 463 odalı otelin sahibi Mega Varlık, Bodrum Kervansaray’ın satışı için bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, dev otel Asya Gaz’ın da sahibi olan Şaban Kayıkçı’ya 30 milyon Euro bedelle satıldı. 

Otelin devir işlemlerinin bu hafta yapılacağı belirtiliyor. Otelin yeni sahibi Şaban Kayıkçı’nın, deniz taşımacılığı, gayrimenkul geliştirme ve petrokimya alanlarında faaliyetleri bulunuyor. Kayıkçı aynı Asya Gaz AŞ’nin de sahibi konumunda. Asya Gaz, İran’ın en büyük gübre üreticisi Razi Petrochemical'i alan konsorsiyumun içinde de yer almıştı.

Kervansaray otelleri, Bursalı Sayılgan Ailesi’ne...