25 / 04 / 2024

Bodrum Modern Residence fiyat listesi

Bodrum Modern Residence fiyat listesi

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi 59 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Bodrum Modern Residence 2.etap satışları Temmuz ayında başlayacak...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Bodrum Modern'de fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor!

"Bodrum'un en modern projesi" sloganıyla tanıtılan Leitert Bodrum Modern projesinde fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor. 

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Kaledos Evleri: Modern ve minimal!

Katedos Evleri'ne komşu olarak konumlandırılan üç adet özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekarede sunduğu şık, modern ve etkileyici tasarımıyla göz dolduruyor. Lüks ve konforun ağır bastığı villalar, Bodrum manzarasına hâkim konumuyla dikkat çekiyor.

Oranio Homes Bodrum ile gün batımına karşı!

GRN Yapı, Bodrum'un en prestijli bölgelerinden biri olan Yalıkavak'ta özel bir projeyi daha hayata geçirdi. Oranio Homes villaları, klasik Bodrum mimarisini modern bir yorumla sunarken lüks konseptiyle de fark yaratıyor.

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Bodrum Modern Residence fiyat listesi Haberi

Bodrum Modern Residence fiyat listesi


Bodrum Modern Residence Alman inşaat devi Leitert Bay& Co KG tarafından 50 milyon TL yatırımla hayata geçirildi. Bodrum Modern Residence projesi üç etaptan meydana geliyor.


27 bin metrekare alanda inşa edilen Bodrum Modern Residence'ın ilk etabında son dairelerin satışları yapılıyor. Bodrum Modern Residence 2. etap satışları önümüzdeki Temmuz ayında başlıyor.


İlk etabında 17 bloğun yer aldığı Bodrum Modern Residence projesinin ikinci etabında 8 blok olacak. 100 dairelik Bodrum Modern Residence 2.etapta farklı metrekarelerde 2+1 daireler olacak. Bodrum Modern Residence 2. etap Mayıs 2018'de teslim edilecek. 



Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi!


Brüt 83 metrekare, net 62 metrekare 1+1'ler 59 bin 900 Euro,

Brüt 109 metrekare, net 86 metrekare 2+1'ler 79 bin 900 Euro



Tel: 0212 252 11 16

Web: http://bodrum-modern.com/

Gülcihan...