25 / 04 / 2024

bodrum Odak Tatil Köyü

bodrum Odak Tatil Köyü

Bodrum Odak Tatil Köyü, kanunlara aykırı genel kurul kararıyla ve kimseye haber verilmeden yıkıldı. Sitede devre mülkü olan bin 250 hak sahibi ise ayaklandı. Konu yargıya taşındı.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 267 arttı!

Akfen GYO’nun 2021'le beraber aldığı tedbirler ve portföyüne kattığı Bodrum Loft Tatil Köyü, Isparta ile Kütahya öğrenci yurtlarıyla; şirketin Temmuz'daki toplam kira geliri, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 267 oranında arttı ve 20 milyon Türk Lirası'na ulaştı. 

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

bodrum Odak Tatil Köyü Haberi

bodrum Odak Tatil Köyü

Tatil cenneti Bodrum'un Turgutreis ilçesine bağlı tatil köyünün yıkımı, hak sahiplerini ayaklandırdı. Bin 250 kişi, yıllar önce tatil köyünden tapulu devre mülk aldı. Tatilciler, 33 yıl boyunca milyonları bulan yıllık aidatlar ödedi. İddialara göre, şirket sahipleri önce havuz ve sosyal alanları yıkıp satışını yaptı.

Takvim Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre; tatil köyünün kurucusu ve yöneticileri Buhan Ergün, Nuray Özkaynak ve Hüseyin Başçetinçelik, en son tatil köyüyle ilgili çürük raporu aldırdı. Tapulu hak sahipleri, 2014'te tatil köyünün yıkılmaması için Bodrum Turgutreis Mahkemesi'ne dava açmıştı. Ancak dava sürerken tatil köyünün yıkımı kanunlara aykırı olarak genel kurul tarafından verilen kararla, kimseye haber vermeden yapıldı.

Şirket, küçük bir para karşılığı hisseleri almak için hak sahiplerine tekliflerde bulundu. Odak Tatil Köyü'nde 1986 yılında devre...