19 / 04 / 2024

bodrum otelleri doluluk oranları

bodrum otelleri doluluk oranları

Yılbaşında Bodrum 'un yüzde 80 doluluk oranına ulaştığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; " Bodrum 'da yılbaşında, haziran ayındaki doluluk oranını yakaladığımızı görüyoruz" dedi

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Bodrum'da 25 bin konut kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Lüks turizm devleri Bodrum’u keşfetti. Bunda ‘TAV’ etkisi büyük. 12 ay doluluk için kongre ve sanat turizmine odaklanma planı yapan Bodrum, Mandarin sonrası Swiss, Bulgari, W Hotel gibi lüks markalarla anılıyor.

Bodrum Ramada'ya 2 ödül birden!

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Ege Bölgesi'ndeki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Ege Bölgesi 'ningözde turizm merkezlerinden Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kuşadası ve Çeşme'deki oteller, Ramazan Bayramı 'nda tatilcilerle dolup taştı. Konaklama tesisleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı...

Bodrum'da turizmciler yaz sezonundan umutlu!

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum ilçesindeki otel işletmecileri, 2014 sezonundan umutlu olduklarını açıkladı. Nisan ayı sonunda başlayan yaz sezonu işletmecileri heyecanlandırdı. Mayıs ortasında yüzde 80 doluluk oranına ulaşıldığı bildirildi..

Cornelia Otelleri yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Antalya Belek bölgesinde konumlanan Cornelia Otelleri, 2013 yılını bölge ortalamasının yüzde 16 üzerinde kapatarak yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı Turist sayısı artarken doluluk oranı düştü

Bodrum yılbaşında yüzde 80 doluluk yaşadı!

Yılbaşında Bodrum 'un yüzde 80 doluluk oranına ulaştığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; " Bodrum 'da yılbaşında, haziran ayındaki doluluk oranını yakaladığımızı görüyoruz" dedi

bodrum otelleri doluluk oranları Haberi

bodrum otelleri doluluk oranları

Yılbaşında Bodrum'un yüzde 80 doluluk yaşadığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon;" yılbaşında, haziran ayındaki doluluk oranını yakaladığımızı görüyoruz. Bu da hem Anadolu halkının hem de yurt dışından gelen turistlerin Bodrum a verdiği katkıyı bir kere daha gözler önüne sermiştir." dedi. 


Mehmet Kocadon  "Bu sezon toplam 27 tane dış fuara katılıyoruz. En büyük arzumuz yeni ülkeler keşfedip onları Bodrum a getirmek Özellikle Hindistan ve Çin e büyük çok önem veriyoruz. Avrupa da da özellikle İskandinav ülkelerinde yüzde 48 lik artış olması bizi çok mutlu ediyor"...