26 / 04 / 2024

Bodrum özelleştirme

Bodrum özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da toplam 106 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz 543 milyon TL'ye satıldı.

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

ÖİB Bodrum Yahşi'deki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla Bodrum Yahşi'de yer alan 64 bin 134 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Adana ve Muğla'daki bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Adana'nın Karataş ile Muğla'nın Bodrum ilçelerinde bulunan bazı taşınmazların özelleştirilmesine karar verildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum'da yat limanı imarlı arsa özelleştirilecek!

ÖİB, Bodrum'un Gökçebel Köyü'ndeki toplam 332 bin 127.93 metrekare yüzölçümlü arsanın satışı, yat limanı imarlı 63 bin 404.96 metrekare yüzölçümlü arsanın ise işletme hakkının verilmesi için ihale düzenledi.

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

Muğla'daki taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

Birleşik İnşaat Özelleştirme İdaresi’nden Bodrum'a yeni proje!

Birleşik İnşaat Özelleştirme İdaresi, Bodrum'da otel, marina ve konut projesi için harekete geçti. 370 milyon liraya satın alınan arsaya, 500 milyon Euro'luk yatırım yapılacak.

Türkşeker A.Ş.'den 3 ilde 4 özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum, Kırşehir ve Samsun'da bulunan taşınmazlara özelleştirilme kararı verildi. kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

2014'te özelleştirme gelirlerinde yüzde 50 azalma yaşandı!

Hazine’nin önemli gelir kaynaklarından özelleştirme işlemlerinde 2014’te büyük düşüş yaşandı. Rekabet Kurumu’nun onayıyla satış ve devir işlemleri tamamlanan özelleştirmelerin miktarı 2013’e göre yüzde 50’den fazla azalarak 9 milyar liraya geriledi..

Özelleştirme İdaresi Koç'a resmi davet gönderdi!

Koç’un Kalamış’tan vazgeçtiğini açıklamasının ardından Özelleştirme İdaresi, gruba cuma günü resmi davet gönderdi. Koç'un 37 günü var.

Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı!

Altınkum bölgesinde ilçenin can damarı olan 'Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı. Öngörülen ve beklenen çalışmaları esnafla el ele omuz omuza devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Bodrum özelleştirme Haberi

Bodrum özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent Mahallesinde yer alan 14 adet arsa satışa sunuluyor. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da satışı yapılacak arsaların ihalesi 19 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Peki Muğda Bodrum'da satışa sunulacak arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Muğda Bodrum'daki özelleştirmeye ilişkin tüm ayrıntılar...

Satışı yapılacak arsalar, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent Mahallesi'nde bulunuyor. 14 arsanın toplam büyüklüğü 439 bin 803 metrekare olarak belirlendi. 

Bodrum'da satışı yapılacak arsaların bir bütün halindeki muhammen bedeli 60 bin TL olarak açıklandı. Arsalar, Maliye Hazinesi mülkiyetinde yer alıyor. 

Bodrum'daki özelleştirme kapsamında, 48 ay taksit imkanı sunuluyor. 

İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından verilen o...