18 / 04 / 2024

Bodrum termal su

Bodrum termal su

Bodrum'da termal su bulundu. Bodrum Jeotermal Derneği ile özel bir şirket tarafından Akyarlar Mahallesi Aspat Dağı mevkisinde yaklaşık 6 ay önce jeotermal kazı çalışması başlatıldı.

Bodrum'da 750 metre derinlikte termal su bulundu!

Bodrum Jeotermal Demeği ile özel bir şirket tarafından Akyarlar Mahallesi Aspat Dağı mevkisinde 6 ay önce jeotermal kazı çalışması başlatıldı.Bodrum'da 750 metre derinlikte termal su bulundu.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Bodrum'da konut dolandırıcılığı! 388 bin TL'si buhar oldu!

Bodrum'da konut almak isteyen vatandaşlar dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilişkisi tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için inceleme kararı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum’daki milyonluk usulsüz villası için bakanlık adım attı. Rapor hazırlayacak olan müfettişler gerekirse savcılığa suç duyurusu yapacak...

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Myndos Antik Kenti'nde kaçak yapılaşmaya suç duyurusu!

Bodrum'da yer alan Myndos Antik Kenti'nin kıyısında taş ve betonla doldurulup, kaçak yapı inşaatına başlandı. Belediye, arazi sahibiyle ilgili 'Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Bodrum termal su Haberi

Bodrum termal su

Muğla'nın Bodrum ilçesi Jeotermal Derneği Başkanı Mehmet Varlık, ilçede750 metre derinlikte termal suya ulaştıklarını bildirdi. Bodrum Jeotermal Derneği ile özel bir şirket tarafından Akyarlar Mahallesi Aspat Dağı mevkisinde yaklaşık 6 ay önce jeotermal kazı çalışması başlatıldı. Kazı sonucunda 750 metre derinlikte tedavi edici özelliği olduğu belirtilen termal suya rastlandı. Varlık, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yıldan bu yana sürdürdükleri proje kapsamında başlattıkları sondaj çalışmalarında sona geldiklerini söyledi. Bölgenin jeolojik ve jeofizik alanında incelendiğini ifade eden Varlık, "Ekiplerce bölgede etütler yapıldı. Taranacak noktalar tespit edildi ve bu bölgede çalışma yapma kararı alındı" dedi. Yasal süreçleri tamamladıktan sonra tesislere termal suyu dağıtmayı amaçladıklarını dile getiren Varlık, şöyle konuştu: "750 metre derinlikten termal su çıkardık. Şimdi kuyu temizlik çalışması yapıyoruz. Suyun içerisinde kayaların...