29 / 03 / 2024

Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi

Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi

Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi bilgileri kapsamında anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor diyebiliriz, projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi Haberi

Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi


Bodrum 'da inşa edilen Bodrum Yalı Evleri 'nde 120 konut bulunuyor. Proje Gökşin Yatırım imzası taşıyor.


Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi bilgilerine  geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


Bodrum Yalı Evleri projesi kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor. 


Bodrum Yalı Evleri daire fiyatları 220 bin dolardan başlıyor, 450 bin dolara kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Denize sıfır konumda inşa edilen Yalı Evleri Bodrum 'da; köykahvesi, yüzme havuzu ve özel plaj bulunuyor. 


Bodrum Yalı Evleri nerede?

Bodrum Yalı Evleri nerede sorusuna Palmarina 'ya 3 kilometre mesafede yer alıyor yanıtını verebiliriz


Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi!

Bodrum Yalı Evleri teslim tarihi bilgileri kapsamında anahtar...