26 / 04 / 2024

Boğaz satılık yalı

Boğaz satılık yalı

İstanbul Boğazı'nda bulunan tarihi 71 yalı satılmayı bekliyor. Boğaz'ın en pahalı yalısı 19 odalı 530 milyon TL ile Bebek'tekş yalı oldu.

Boğaz’da 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor!

İstanbul Boğazı'ndaki 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor. Muhteşem malikanelerin satılık fiyatları ise 8 milyon ile 550 milyon lira arasında değişiyor.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

İstanbul’da kiralık ve satılık ev fiyatlarında son bir senede büyük bir yükseliş kaydedildi. Bir sene öncesine kadar bin 500, 2 bin TL seviyesinde evlerin kiralanabildiği İstanbul’un birçok semtinde boş konut kalmadı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Boğaz satılık yalı Haberi

Boğaz satılık yalı

Dünyaca üne sahip İstanbul Boğazı’nın incisi konumunda bulunan, Osmanlı döneminden beri üst gelir grubunun göz bebeği olan yalıların 71'i satılmayı bekliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Boğazın iki yakasında tarihi eser olan 366 yalı yer alırken, toplam yalı sayısı ise 622 olarak açıklandı. Şu an satışta olan yalıların fiyatları ise 2 ile 100 milyon dolar arasında değişiyor ve yalı fiyatlarındaki değişim rıhtım uzunluğuna, lokasyonuna, tavan yüksekliğine büyüklüğüne ve tarihi değerine göre farklılık gösteriyor.

Konut uzmanlarına göre özellikle Anadolu Yakası’nda Vaniköy, Kandilli ve Anadolu Hisarı’ndaki yalılar ile Avrupa Yakası’nda Bebek ve Yeniköy yalıları da fiyatları ile dikkat çekiyor.

HER YIL 60-70 TANESİ EL DEĞİŞTİREBİLİYOR 

Yalı satışlarına aracılık eden ve portföyünde 250 milyon dolar değerinde 10 satılık yalı olan lüks konut uzmanı Evrim Kırmızıtaş,...