20 / 04 / 2024

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul adres

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul adres

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dündar ve Özgül Ecirli ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Alım Satım ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Alım Satım ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Can İmren Babür tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dündar ve Özgül Ecirli ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı!

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

Saf GYO Bulgurlu'daki arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf GYO Bulgurlu'daki 10 bin metrekare arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı.

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Vural, Sibğetullah Şahin, Rufet Aba, Nurettin Karabayır tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Boğaziçi alanı kaç hektar?

İstanbul Boğaziçi Alanı; Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulunun 14 Aralık 1974 tarih, 8172 sayılı Kararı ile Doğal Sit Alanı olarak ilan edilmiştir. Peki, İstanbul Boğaziçi alanı kaç hektardır?

Boğaziçi Köprüsü'nün havadan genel görüntüleri!

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan ilk köprü olan Boğaziçi Köprüsü 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul adres Haberi

Boğaziçi İnvest Gayrimenkul adres


Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dündar ve Özgül Ecirli ortaklığında kuruldu. 


Boğaziçi İnvest Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Kendisinin veya Başkalarının yapmış veya yaptırmış olduğu inşaatların satış danışmanlığını ve pazarlamasını yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...