20 / 04 / 2024

bolluca neo gölpark satılık daire

bolluca neo gölpark satılık daire

Birinci mahallenin 80 konuttan meydana geldiği Neo Gölpark İstanbul projesinde konut fiyatları 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

NEO Bolluca 5 projesi başlıyor!

3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Neo Bolluca 4 projesi satışta!

Neo Bolluca 4 satışa çıktı. Proje, etrafında açık otopark alanı ve güvenlikle çevrili 4 blok, 8 ticari dükkan ve 136 adet 2+1 ve 3+1 daireden oluşan, hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site olarak öne çıkıyor.

Neo Yapı Bolluca'da yeni bir yaşam tasarlıyor!

Neo Yapı, Arnavutköy'ün Bolluca bölgesinde Neo Bolluca ve Neo Bolluca 2 projelerinin satışını tamamladıktan sonra, Neo Bolluca 3 ile yeni İstanbul'da yeni bir yaşam tasarlıyor.

Neo Bolluca 3 2016 satışları!

4 blok ve 84 daireden meydana gelen Neo Bolluca 3 projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Neo Bolluca 3 2016 satışları..

Neo Bolluca 3 iletişim bilgisi!

Neo Bolluca 3 projesinde 2+1 ile 3+1 şeklinde daireler yer alıyor. Neo Bolluca 3 iletişim bilgisi haberimizin devamında bulunuyor.

Neo Bolluca 3 Evleri!

Neo Bolluca 3 Evleri 4 blok şeklinde metro istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Neo Bolluca 3 projesi Neo Yapı imzası taşıyor.

bolluca neo gölpark satılık daire Haberi

bolluca neo gölpark satılık daire

İstanbul Bolluca'da inşa edilen Neo Göl Park mahalle konseptinden oluşuyor. Birinci mahalledenin 80 konuttan meydana geldiği projede, üçüncü mahallede 60 konut yer alıyor.



450 bin arsa alanına sahip Neo Göl Park İstanbul, Neo Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ödemeler banka kredisi kullanılan projede birinci mahalledeki villaların alanları 278 metrekare ile 412 metrekare arasında değişiyor.


İkinci mahallede yer alan villaların alanlarının 190 metrekare ile 384 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Bolluca Neo Gölpark'ta konut fiyatları 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede birinci mahalle teslimleri hemen 

gerçekleşiyor.




Üçüncü mahalledeki konutların alanlarının 183 metrekare ile 384 metrekare arasında tasarlandığı İstanbul Neo Gölpark'ta 6 farklı mahalle bulunuyor.


0212 685 08 07

www.neogolparkistanbul.com

Merve...