24 / 04 / 2024

bolu belediyesi para yardımı

bolu belediyesi para yardımı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

bolu belediyesi para yardımı Haberi

bolu belediyesi para yardımı

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 2. toplantısı gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda şehirdekii yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık sorunları için yapılmak istenilen “Aile Sigortası” projesi oy çokluğuyla kabul edildi. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberina göre, ayrıca yardıma muhtaç ailelere her ay 2 bin TL yardım verileceği bildirildi.

4 BİN AİLEYE SİGORTA MÜJDESİ

Gerçekleştirilen oylama öncesinde yaptığı konuşmasında proje hakkında bazı detaylara değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların zor durumda olduğunu söyledi. Tanju Özcan, 4 bin aileye kadar bu yardımı yapma kararı aldıklarını kaydederek, "Tabi ki önemli bir bütçe ayıracağız. Keşke bu ülkede yoksulluk, açlık bu noktalara kadar gelmeseydi." dedi.

HER AY 2 BİN LİRA YARDIM VERİLECEK

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, belediyelerin asli görevlerinden bir...