28 / 03 / 2024

boludaki hangi bölgelerde elektik kesilecek

boludaki hangi bölgelerde elektik kesilecek

SEDAŞ yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklama ile bazı bölgelerde planlı olarak elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Peki hangi bölgelerde etkili olacak?

Aktif fay haritası güncellendi! Artık hangi bölgelerde deprem riski yüksek? Deprem uzmanı tek tek sıraladı! 

Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin aktif fay haritasını güncelledi ve yeni fay hatları belli oldu. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Kamu personeline deprem tazminatı ne zaman yatacak? Hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde görevde bulunan kamu personelleri için tazminat ödenecek. Peki hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'da deprem olma olasılığı arttı!

Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, merkez üstü Kahramanmaraş olan iki depremden sonra hangi bölgelerde deprem riskinin arttığını anlattı. İşte detaylar!

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! Banka borçları öteleniyor!

Türkiye’deki tüm bankaların çatı kuruluşu olan Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Kahramanmaraş’ta meydana gelen 10 ili önemli ölçüde etkileyen depremle ilgili çok önemli bir karar aldı. Buna göre depremden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşların bankalara olan borçları için kolaylıklar sağlanacak.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı! Deprem riski yüksek bölgelerde yeni uygulama

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem riski yüksek bölgeler de yeni bir uygulama hayata geçirdi. Yeni uygulamaya göre, deprem riski yüksek bölgelerde yüksekliği 70 metreyi geçen binalar için ve güçlendirme işlerinde yapı sahibi tarafından tasarım gözetmenliği hizmeti alınacak.

2022-2023 üniversite harç ücretlerine şok zam! Hangi fakülteye ne kadar harç yatıracak? Tıp, mühendislik, iletişim...

Üniversite harç ücretlerine yüzde 36 zam yapıldı. Peki hangi bölüm ne kadar harç parası yatıracak? İşte 2022-2023 harç ücretleri miktarı...

Yazlık fiyatları rekora koşuyor! Yazlık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il yazlık ve dubleks ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde ev fiyatları kaç lira? Hangi yazlık bölgede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla yazlık ev fiyatları...

Konut fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Konut fiyatlarında son dönemde bir hayli artış yaşanıyor. Artan enflasyonla birlikte il il konut fiyatlarındaki yüzdelik artışı sizler için bir araya getirdik.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

boludaki hangi bölgelerde elektik kesilecek Haberi

boludaki hangi bölgelerde elektik kesilecek

12.03.2016 Cumartesi günü bakım ve onarım çalışması çerçevesinde saat 13:00 ile 13:30 arasında Seyit Mah., Küçükberk Mah., Sandallar Mah., Paşaköy Mah., Çayırköy Köyü, Doğancı Köyü,


12.03.2016 Cumartesi günü  saat 14:30 ile 15:00 arasında Seyit Mah., Küçükberk Mah., Sandallar Mah., Paşaköy Mah., Çayırköy Köyü, Doğancı Köyü,


12.03.2016 Cumartesi tarihinde saat 13:00 ile 15:00 arasında Seyit Mah., Küçükberk Mah., Çayırköy Köyü,


14.03.2016 Pazartesi günü saat 09:00 ile 17:00 arasında İzzet Baysal  Mah.,


15.03.2016 Salı günü saat 09:00 ile 13:00 arasında Sandallar Mah.,


15.03.2016 Salı günü saat 09:00 ile 13:00 arasında Tepecik Mah.,


15.03.2016 Salı günü saat 15:00 ile 17:00 arasında Civril Mah.,


15.03.2016 Salı günü saat 13:00 ile 15:00 arasında Karacaağaç Mah.,


Bolu'nun...