29 / 03 / 2024

bolusa su hattının patlaması yüzünden zarar gören evler

bolusa su hattının patlaması yüzünden zarar gören evler

Bolu içme suyu ana isale hattında meydana gelen patlamada iki evde maddi hasar meydana geldi. Şiddetli patlamanın etkisiyle metrelerce yükseğe fırlayan asfalt zemin çevreye saçıldı. Mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanacak olan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Ilısu Barajı'nın gövdesi tamamlandı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen, GAP'ın vizyon projesi Ilısu Barajı'nın gövdesi tamamlandı.

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattını bakanlık yapacak!

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın inşaatı bu ay başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattının çalışmaları bu ay başlayacak. Göztepe'de bulunan 60. Yıl Park hattın ilk durağı olacak.

Türkiye'de 1.213 kilometre YHT hattının yapımı tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Türkiye’nin dört bir yanını hızlı tren ve Yüksek Hızlı Tren hatlarıyla birbirine bağlıyoruz. Şu ana kadar bin 213 kilometre YHT hattının yapımı tamamlandı" dedi.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı başladı!

Geçtiğimiz Mart ayında ihalesi gerçekleştirilen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları başladı.

İstanbul'da 6 metro hattının danışmanlık ihalesi 18 Mayıs'ta!

İBB metro yatırımlarına hız verdi. 18 Mayıs Perşembe günü 6 metro ve 1 havaray hattının danışmanlık hizmet alımı ihalesi yapılacak.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın ilk durağı belli oldu!

İBB tarafından 5 yıl önce 60.Yıl Parkı'na yapılması planlanan caminin yerine metro yapılacak. Metro, Göztepe – Ataşehir – Ümraniye Metro Hattı’nın ilk istasyon durağı olacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı!

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir arasında hizmete girecek havaray hattı yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek. İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı...

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Daha önce ertelenen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 3 Mart’ta gerçekleşti. Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca Hatları olmak üzere iki ayrı güzergâhtan oluşan hat 12 kilometre uzunluğunda olacak.

bolusa su hattının patlaması yüzünden zarar gören evler Haberi

bolusa su hattının patlaması yüzünden zarar gören evler


Bolu’da Salıbeyler Mahallesi Yaylalar Caddesi üzerinde bulunan içme suyu ana isale hattında akşam saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayan asfalt zemin çevrede bulunan iki evde maddi hasar oluşmasına neden oldu. Basınçla birlikte cadde boyunca aşağı doğru akan su, yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. Patlamanın şokunu üzerinden atamayan mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. 


Bolu Belediyesi zabıta ekipleri ve itfaiye ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak çalışma başlattı. Patlama sonrası yaklaşık 4 metre derinliğinde ve 6 metre çapında çukur oluştu. Mahallelerinde yaşanan üçüncü patlama nedeniyle korku dolu anlar yaşayan bir vatandaş yeteri kadar önlem alınmamasını eleştirdi. Evinin bodrum katı sular altında kalan ve bahçe duvarı yıkılan bir başka mahalle sakini ise patlamadan kıl payı kurtulduğunu belirtti....