20 / 04 / 2024

bomont

bomont

Bomonti The House Residence ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'i proje bitimine kadar vadelendirme sağlanıyor. Projede toplam 155 adet daire bulunuyor.

The House Residence Bomonti projesine Şükran Belgesi verildi!

Yenigün İnşaat'ın The House Residence Bomont projesii, 11. Uluslararası Natural Stone Fuarı'nda ödül aldı. Yenigün, Bomonti projesiyle İngiltere’de ödül alarak Türkiye’yi yurtdışında başarıyla temsil etmesi nedeniyle, “Şükran Belgesi”ne layık görüldü.

Now Bomonti'de metrekaresi 3 bin 500 dolar! 2015'te teslim!

İstanbul’un merkezinde gelişen NOW BOMONTİ projesi; özellikle sokak seviyesinde yer alan butik alışveriş, yeme içme ve keyifli zaman geçirmeye yönelik buluşma mekanları ile renkli, hareketli bir yaşam ve kentsel çekim noktası oluşturuyor...

Bomonti Apartman'ın havadan görüntüleri!

Extensa Group tarafından Şişli Bomontş'de hayata geçirilen Bomonti Apartman projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan fotoğrafladı...

bomont Haberi

bomont

Bomonti The House Residence projesinde dairelerin tipleri studyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.


Bomonti The House Residence projesinde "House Grup"un hizmet vereceği The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Service gibi alanları bulunuyor.


Bomonti The House Residence projesi Hilton Otel'e yürüme mesafesinde yükseliyor. Projedeki studyo daireler 41 ile 45 metrekareden oluşurken, 1+1 daireler 85 ile 95 metrekare alandan oluşuyor.


Bomonti The House Residence projesinde daireler Mayıs 2016'da teslim edilecek. Projedeki dairelerin fiyatları 220 bin dolardan başlıyor, daire tiplerine göre fiyatlar da değişiyor.


Bomonti The House Residence ödeme...