28 / 03 / 2024

Bomonti Elektrik piyasa danışmanı

Bomonti Elektrik piyasa danışmanı

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 15 Haziran'da yapacağı genel kurul toplantısının yerini ve genel kurul gündemini açıkladı.

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Bomonti Elektrik'ten piyasa danışmanı göreve devam açıklaması!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platofrmu'nda piyasa danışmanı göreve devam açıklamasında bulundu.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

Bomonti Elektrik davası devam ediyor!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., bağlantı hattının yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili alınacak tahsiline ilişkin dava süreci ile ilegili Kamu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Bomonti Elektrik HES tersip bendi onaylandı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Şifrin Regülatörü ve HES Tesisi Taşkın Önleme Bentleri hakkında KAP'a açıklama yaptı.

Bomonti Elektrik piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Bomonti Elektrik piyasa danışmanı Haberi

Bomonti Elektrik piyasa danışmanı

Bomonti Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması 

Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda Piyasa Danışmanımız olarak görev yapan Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.'nin,  02/01/2015 tarihli ve 0006 MO/YA sayılı "Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması" konulu yazısıyla; 

18.05.2011 tarihli ve 369 nolu "Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda  Piyasa Danışmanlığı Görevine İlişkin Usul ve Esaslar Genelgesi" uyarınca Şirketimiz ile Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. arasında  imzalanan  Piyasa Danışmanlığı Anlaşması'na ilişkin olarak;  


1. Taraflar arasında Piyasa Danışmanlığı Anlaşması uygulanmasında herhangi bir sorun olmadığını,

2. Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.'nin Şirketimizin piyasa danışmanlığı görevini yerine getirmesine ilişkin olarak iş süreçlerinin planlanmasında, yönetilmesinde ve uygulanmasında yönetici ve çalışanlarının  tarafsız davranmalarını engelleyecek özel durumların bulunmadığını,

3. İş bu açıklamanın yapıldığı tarihten itibaren Temmuz 2015  başında yapacağımız açıklamaya kadar...