26 / 04 / 2024

boni uygulaması Anatolium AVM

boni uygulaması Anatolium AVM

Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı.

Eyüp Ağaçlı'da 18. Madde uygulaması tamam!

Eyüp Belediyesi, Ağaçlı Mahallesi'nde 18. Madde uygulamasının yapıldığını ve yeni tapuların dağıtılmaya başlandığını duyurdu. Ağaçlı, Tayakadın, Yeniköy Akpınar ve İhsaniye ile birlikte 3. Havalimanı projesi için kamulaştırma kararı çıkan bölgelerden...

AFAD akıllı afet uygulaması geliştirdi!

İstanbul AFAD tarafından İOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için ücretsiz afet uygulaması geliştirildi. Uygulama İstanbul halkının afetlere karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırlandı.

Çevre Bakanlığı e-denetim uygulaması hayata geçiyor!

İdris Güllüce’nin talimatıyla gerçekleştirilen e- denetim uygulaması hayata geçiyor. Avrupa’da ilk defa uygulanacak olan e- denetim uygulaması aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

YOSAB'a imar uygulaması ile yatırımcı gelecek!

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Dumankaya D planı uygulaması!

Dumankaya D planı uygulaması " Eskisini getir, yenisini götür ", " Kira garantisi ", " İade garantisi ", " Ev güncelleme " başlıklarından oluşuyor. İşte tüm detaylar...

Mekânsal Gayrimenkul Sistemi uygulamasına büyük ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün başlattığı, Mekânsal Gayrimenkul Sistemi ( MEGSİS ) uygulaması, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Kalekim 2 bin 500 usta ile garanti uygulaması başlattı!

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2 bin 500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Antalya Deniz Otobüsleri'nde kış uygulamasına geçildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor. İşlemlerin elektronik sistem uygulaması ile yapılması planlanan hastanenin inşaatı tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağı belirtildi.

Akif Arıcan: Özel çevre koruma uygulaması turizm projelerine engel oluyor!

Özel çevre koruma bölgesi uygulamasının ilçede büyük ölçekli turizm projelerine engel olduğunu ifade eden Fethiye iş dünyası, 5 yıldızlı otel yatırımları için imar düzenlemelerinde esneklik yapılmasını talep ediyor

Çevre Bakanlığı'ndan çevre izin ve lisans uygulaması açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çevre izinlerinin verildiği internet sunucusunda yaşanan soruna dair gerçek dışı haber ve değerlendirmeler yer alıyor.Çevre Bakanlığı'ndan çevre izin ve lisans uygulaması açıklaması geldi.

E-fatura uygulamasıyla 100 bin ağacın kesilmesi önlendi!

Maliye Bakanı Şimşek, e-Fatura uygulamasında gelinen son noktaya ilişkin açıklama yaptı. Şimşek, elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını bildirdi.

Şufa davasında KDV uygulaması!

Önalım (şuf 'a) hakkında KDV Uygulaması hakkında, 10/04/2013 tarihli ve 52796708-3065/03-2 sayılı genelge bulunuyor. Peki, şufa davasında KDV nasıl uygulanır? İşte Şufa davasında KDV uygulaması..

boni uygulaması Anatolium AVM Haberi

boni uygulaması Anatolium AVM
Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı. 


Habertürk...