25 / 04 / 2024

Borova Yapı Kamil Engin Yeşil

Borova Yapı Kamil Engin Yeşil

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. paylarının zorunlu çağrı yoluyla Kamil Engin Yeşil tarafından devralınmasına ilişkin bilgi formunu ve Yeşil İnşaat değerleme raporunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Antepli Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antepli Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Kamil Uruk tarafından kuruldu.

Otobüs bileti fiyatlarına 6 günde yüzde 23 zam! 100 TL birden arttı! Metro, Kamil Koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi!

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 189 zamlandı! Akaryakıtta bitmek bilmeyen yapılan zamlar, en çok otobüs bileti fiyatlarını etkiledi. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 166 zamlandı! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Erdal Çiçek ve Kamil Murat Birgören ortaklığında kuruldu.

Akhan İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Akhan İstanbul Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de Kamil Gökhan Bozkurt ve Kerem Akdaş ortaklığında kuruldu.

Kayer Proje Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayer Proje Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Kamil Kulaklı tarafından kuruldu.

Türkiye'nin yapı stoku çıkarılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın, Türkiye’nin yapı stokunun çıkartılmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, "Her beş yılda bir yapıya yapılan müdahalelerin kontrol edilmesi gerekiyor" dedi.

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Kamil Okyay Sındır: Fay zonuna konut yapmak büyük risk!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir depreminin ardından konut yapımı için belirlenen rezerv alanın Bornova Fay Zonu üzerinde bulunduğunu dere havzasında konut yapılmasının yaşamsal riskler barındırdığını söyledi.

Borova Yapı Kamil Engin Yeşil Haberi

Borova Yapı Kamil Engin Yeşil

Borova Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18/07/2013 tarih ve 298337369-105.01.01.01.2266-7711 sayılı yazısı ve 01.02.2013 tarih ve 4/130 sayılı kararı çerçevesinde kendisi ve diğer ortaklar adına sermaye koyma borcunu mahsup yoluyla gerçekleştirecek olan gerçek/tüzel kişinin pay alım teklifi fiyatının asgari olarak 0,93-TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir, bu çerçevede Şirketimiz ortaklarından Sn.Kamil Engin Yeşil tarafından Endeks Türev Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile pay alım teklifi yapılmasına ilişkin Bilgi Formu ekte sunulmaktadır.


BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. PAYLARININ ZORUNLU ÇAĞRI YOLUYLA KAMİL ENGİN YEŞİL TARAFINDAN DEVRALINMASINA İLİŞKİN BİLGİ FORMU ekte pdf olarak sunulmaktadır.


Bilgi formunu görüntülemek için tıklayın


Yeşil İnşaat değerleme raporunu görmek için