26 / 04 / 2024

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu

Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığı ile çocuklara çevre, doğa ve de hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine de önderlik ediyor.

Kadın ve çocuk dostu şehirler geliyor!

Çevre, kadın, sanat, çocuk dostu ile erişebilir şehirler oluşturulması için çalışma başlatıldı. Karaaslan, "Biz artık bir yapıyı yaptığımızda sadece oranın ne kadar başarılı olduğuna değil, ne kadar çocuk dostu, çevre ile doğayla dost uygulamalara sahip olduğuna bakacağız" dedi.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Manisa Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi devam ediyor.

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapımı tamamlandı, birçok branşta eğitim verecek olan merkez, çevre düzenlenmesinin ardından kısa süre içerisinde hizmete girecek.

Hüseyin Aras Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

20 Haziran 1969 Mardin doğumlu Hüseyin Aras, 8 Ağustos 2015 tarihinde Bitlis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Aras, evli ve 4 çocuk babası.

Menekşe Deresi çevre düzenleme çalışmaları başlıyor!

Temel atma töreninin 20 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği Menekşe Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi kapsamında bölgeye yeşil alan, çocuk oyun alanları, kafe, yürüme yolları ve bisiklet yolları inşa edilecek...

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi çevre düzenlemesi ihalesi 11 Ağustos'ta!

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Çevre Düzenlemesi,Halkalı İbb Stadı Revizyonu Ve Çocuk Trafik Eğitim Parkı Donatıları yapım işi 11 Ağustos'ta Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor.

Köylerde çevre kirliliğinin giderilmesi projesi başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Niğde İl Özel idaresinin ortaklaşa yürütmüş olduğu “Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bakan İdris Güllüce’nin katıldığı programla başladı...

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Dünya Tiyatro Günü’nü İzmir’de kutluyor!

Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığı ile çocuklara çevre, doğa ve de hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine de önderlik ediyor.

Bosch Çevre Çocuk Kulübü ikinci yaş kutlaması iptal edildi!

Bosch Çevre Çocuk Kulübü’nün ikinci yaş kutlaması için düzenlenecek olan etkinlik yağmurlu ve soğuk hava durumu nedeniyle iptal edildi. Etkinlik, pazar günü yani yarın Sarıyer Event Garden’da yapılacaktı...

Bosch Çevre Kulübü 2 yaşında!

Bosch Ev Aletleri olarak, çevre ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk bilincimiz dahilinde çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine daha çok katkı sağlamak hedefiyle 2 yıl önce Bosch Çevre Çocuk Kulübü’nü hizmete açtık...

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Haberi

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu

2008’den bu yana 80 binden fazla çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü İzmir’de kutluyor. Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedefleyen “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyun, minik tiyatroseverlere hayvan ve doğa sevgisi aşılıyor.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, toplumu çevre konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde, tiyatronun evrensel dilini kullanarak çocuklara ulaşmaya büyük önem veriyor. Tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığıyla çocuklara çevre, doğa ve hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine önderlik ediyor. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde İzmir’de kutluyor. “La Fonten Orman Mahkemesinde” oyunu 8 - 9 - 22 - 23 Mart ve 19 -20 - 26 - 27 Nisan tarihlerinde...