05 / 05 / 2024

Botanica İstanbul

Botanica İstanbul

Miracle Residence projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 304 bin 500 liradan başlıyor. Projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Miracle Rezidans Kurtköy'de 304 bin TL'ye! 15 Nisan'da teslim!

15 Nisan itibariyle konut teslimleri başlayacak olan Miracle Rezidans Kurtköy projesinde satışı süren 2+1 dairelerin fiyatları 304 bin liradan başlıyor

Kurtköy Miracle Rezidans'ta teslimler başlıyor! 450 bin TL'ye 3+1!

Toplam 124 konuttan meydana gelen Kurtköy Miracle Rezidans projesinde bu ay içinde konut teslimleri başlayacak

Miracle Residence'ta 550 bin liraya 3+1!

Mön İnşaat tarafından yapılan Pendik Mirakle Konutları'nda yaşam 2011 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projedeki en yüksek konut fiyatı 550 bin lira olarak belirlendi

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 20 ayda yüzde 50 prim vadediyor!

Lansman öncesi gördüğü ilgiyle yüzde 30’u satılan Botanica, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aralık 2016’da teslimi planlanan projede metrekare fiyatlarının 4.000 lirayı aşması bekleniyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul projesinde fiyatlar 2.700 TL’den başlıyor!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul,28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı!

İstanbul Esenyurt’ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloğundan ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı. Proje, 28 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor..

Botanica İstanbul Haberi

Botanica İstanbul

 

Toplamda 18 dönüm alan üzerinde kurulan Miracle Residence projesi kapsamında 124 konut yer alıyor. Mön İnşaat'ın hayata geçirdiği proje; Pendik, Kurtköy'de yer alıyor. 2010 yılında başlanan projede konutlar hemen teslim ediliyor.      2 blok halinde yükselen projede stüdyo ve 1+1 konutların tamamı satıldı. Kalan konutlardan 2+1'ler 304 bin 500 liradan ve 3+1'ler 577 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 3+1 dubleksler ise 472 bin liradan başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.    Proje kapsamında banka kredili vadelendirme yapılıyor. Projenin sosyal alanlarında yüzme havuzları, otopark, oyun alanları, sauna, fitness center, sosyal tesisler bulunuyor.    0216 482 60 08