19 / 04 / 2024

Boydak Holding mobilya üretimi

Boydak Holding mobilya üretimi

Memduh Boydak, Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” dedi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Mimar Holding 2020'de milyon Euro ciro hedefliyor! 

Lüks segment mobilya üreticisi Mimar Holding kurucu ortağı Alpaslan Özarpat, bu yıl 19 milyon Euro, 2020'de 23 milyon Euro ciro hedeflediklerini söyledi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Kayyum atanan şirketlerin malları TMSF'ye!

FETÖ operasyonları kapsamında Kaynak Holding, Koza Grubu ve Boydak Holding gibi onlarca şirkete bundan sonraki süreçte kayyum atanmayacak. OHAL süresince kayyumların yetkileri mahkeme veya hâkim kararıyla TMSF’ye devredilecek.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Boydang Holding Türkiye Finans hisselerini satacak!

Türkiye Finans’ın azınlık hissedarlarından Boydak Holding, hisselerini satıyor. Bankanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Boydak, “Hisselerimizi satmayı düşünüyoruz ve finans sektöründen çıkabiliriz” dedi.

Boydak Holding mobilya üretimi Haberi

Boydak Holding mobilya üretimi

İstikbal Mobilya’nın üretim tesisi hakkında bilgiler veren Memduh Boydak, 1.1 milyon metrekareyi aşan üretim alanları ile küresel ölçekte en büyük entegre üretim tesislerinden birine sahip olduklarını öne sürdü. Boydak, “Farklı bir ifadeyle dünyanın en büyük 10 mobilya üreticisi arasında yer alıyoruz. Avrupa’nın ise en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” diye konuştu. 


Yeni mağazalar açacak 


Bugün itibarıyla 140 ülkeye Kayseri’den mobilya ihraç ettikleri bilgisini veren Memduh Boydak, 2014’te yurtiçinde 107, yurtdışında 37 olmak üzere 144 yeni mağaza açtıklarını kaydetti. Bu yıl ise yurtdışında 46, yurtiçinde 107 mağaza açmayı ve yapılacak yeni yatırımlarla sektörde yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini altını çizen Boydak, son dönemde özellikle Almanya pazarına odaklandıklarına vurgu...