19 / 04 / 2024

Bozok Üniversitesi mühendislik

Bozok Üniversitesi mühendislik

Bozok Üniversitesi'nin Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi'ne öğretim görevlisi alınacak...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Rize'de RTEÜ Mühendislik Fakültesi binası için acele kamulaştırma!

Rize Merkez'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakülte binası yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi Temmuz'da tamam!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin kampüs alanında yapımı devam eden Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı Araştırma Uygulama Hastanesi'nin inşaatı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından incelendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi inşaatı hızlandırılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Toplu Konut îdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımındaki gecikmeyle alakalı son durumu TOKİ Genel Merkezinde masaya yatırdı.

ASÜ Mühendislik Fakültesi binasının eksikleri gideriliyor!

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tadilatta olan eski Mühendislik Fakültesi binasını inceledi. Binanın bir bölümünün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, bir bölümünün ise Sağlık Yüksekokulu olarak kullanılacağını belirtti.

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bu yıl açılacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi bu yıl hizmete açılıyor.

Fırat Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin temeli atıldı!

Fırat Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerini kapsayan 1, Etap temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

Nurettin Göler'den mühendislik öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti.

Bozok Üniversitesi mühendislik Haberi

Bozok Üniversitesi mühendislik
Bozok Üniversitesi'nin Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi- Mimarlık bölümüne Yardımcı Doçent vasfında öğretim görevlisi aranıyor. 


İlanın detayları için