29 / 03 / 2024

Braas sistemleri

Braas sistemleri

Braas, “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline dönüştürüyor ve önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan “Güneş Enerjisi” ile “Çatı” kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Braas Divoroll Clima Plus 2S enerji tasarrufu sağlıyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin yeni ürünü Divoroll Clima Plus 2S, enerji tasarrufu sağlıyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni yapılan çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Braas Terracotta serisi ile çatılarda cesur tasarımlar!

Modern tasarımlar için olduğu kadar klasik yapılar için de çarpıcı modeller geliştiren Braas Çatı Sistemleri, çatısında kusursuz antik görünümü arayanlar için Braas Terracotta serisini sunuyor.

Braas, modern çatılara magma gri renk alternatifini sunuyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, güçlü ve etkileyici bir yeni renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Braas Çatı Sistemleri ile çatınızda elektrik üretimi!

Braas Çatı Sistemleri, kentsel dönüşüm sürecinde çatıları yapılarda bir enerji üssüne dönüştürmek amacı ile geniş solar ürün gamını tüketicilerine sunuyor.

Brass Çatı Sistemleri inovasyonlarla dolu bir yıl geçirdi!

Kurulduğu günden bu yana inovasyon yatırımlarına hız kesmeden devam eden Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılında gerçekleştirdiği önemli inovasyon yatırımları ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden kar tutucu kiremit!

Braas Çatı Sistemleri, çatıları bir bütün olarak titizlikle çözmeye yönelik birçok akılcı ürünü tüketicilerine sunuyor. Bu ürünlerden birisi olan Braas Kar Tutucu Kiremit, özellikle yoğun kar yağışlarının görüldüğü dönemde önem kazanıyor.

Braas Çatı'dan titanyum grisi kiremit!

Braas Çatı Sistemleri'nin 2011 yılında Türkiye'de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi. Ürünün modern yapılarda tercih edilmesi bekleniyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden mahya geçiş kremiti!

Braas Çatı Sistemleri, çatıdaki her detayı titizlikle çözmeye yönelik ürünler geliştiriyor. Mahya geçiş kiremiti, mahya geçiş kiremiti adaptörü ile birlikte kullanılarak tam su geçirimsiz bir detay çözümüne imkan sağlıyor.

Braas Kiremit, Evolution Innotech teknolojisi ile bir adım önde!

Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılının son çeyreğinin başında art arda yatırımlarını lanse ediyor. Braas Kiremidi pazarda iki nesil öne geçirecek yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” Gebze tesisine yapılan önemli bir yatırımla hayata geçiriliyor.

Metalvent Braas çatıları en ince ayrıntısına kadar çözüyor!

Braas Çatı Sistemleri’ nin geçtiğimiz yıl lanse ettiği çatı saçak detaylarını çözmeye yönelik çok işlevli ürünü Metalvent tüketicilerin beğenisini topluyor. Metalvent Braas çatıları en ince ayrıntısına kadar çözüyor.

Braas sistemleri Haberi

Braas sistemleri

Braas Çatı Sistemleri, çatıları yapılarda bir enerji üssüne dönüştürmek amacı ile yoğun Ar-Ge çalışmalarına devam ediyor.  Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde yararlanabilmesini hedefleyen Braas; güneş enerjisini kullanarak ısınma desteği, havuz suyu ısıtılması ve hijyenik sıcak kullanım suyu teminini sağlayan kolektörlere yeni ürünü ARK Pro Slim kolektörü; güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlayan fotovoltaik panellere ise yeni ürünü Üniversal Poli Premium fotovoltaik paneli ekledi. Yüksek verimli Braas kolektör ve paneller, estetik tasarım ve su sızdırmazlığı bir arada sunan güçlü çözümler olarak öne çıkıyor.

Braas, “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline dönüştürüyor ve önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan “Güneş Enerjisi” ile “Çatı” kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor.  Braas’ ın sunduğu güneş enerjili çatı...