20 / 04 / 2024

Brooklyn Beckham nerede oturuyor

Brooklyn Beckham nerede oturuyor

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocukları Brooklyn Beckham ilk evini aldı...

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz ilk evlerini aldı!

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocukları Brooklyn Beckham ilk evini aldı...

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

Brooklyn Life nerede?

Brooklyn Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Proje 72 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Brooklyn Life nerede?

Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede sınırlı sayıda daireler ön satışa sunuldu. Projedeki bloklar 23 kat şeklinde inşa ediliyor. Peki Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Brooklyn Dream nerede?

Brooklyn Dream Evleri fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Pana Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin 204 metrekare arsa alanına sahip. Peki Brooklyn Dream nerede?

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

Kadıköy Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park Evleri Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 405 bin TL'den başlıyor. Peki Kadıköy Brooklyn Park nerede?

Fikirtepe Brooklyn Park nerede?

Fikirtepe Brooklyn Park nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe nerede?

Brooklyn Park Fikirtepe nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 731 konutluk Brooklyn Park Fikirtepe projesinde konut fiyatları 406 bin 704 liradan başlangıç gösteriliyor.

Brooklyn Park Fikirtepe nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Ocak ayı içerisinde yapılması planlanan Brooklyn Park Fikirtepe nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kadıköy-Fikirtepe bölgesi deniliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Fikirtepe Brooklyn Park nerede?

İstanbul Anadolu yakasında Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Fikirtepe Brooklyn Park nerede? sorusunun yanıtına Fikirtepe Brooklyn Park adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Selimoğlu - Pana Ortaklığı tarafından yükselen Brooklyn Park Fikirtepe projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

Fikirtepe Brooklyn Park satış ofisi adresi!

Fikirtepe'de Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirilen Brooklyn Park projesinin satış ofisi nerede? Brooklyn Park satış ofisi Fikirtepe adresi nedir? Brooklyn Park satış ofisi adresi ve telefon numarası nedir? İşte cevaplar...

Brooklyn Beckham nerede oturuyor Haberi

Brooklyn Beckham nerede oturuyor

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocuğu olan Brooklyn, nişanlısı Nicola Anne Peltz ile ilk evini aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle düğünlerini gelecek sene Eylül'e erteleyen ünlü çift, Beverly Hills'te 10.5 milyon dolara malikane aldı. Çiçeği burnunda çiftin aldığı bu malikane ayrıca ilk mülkleri olma özelliğine de sahip.

ÜNLÜ MİMARLAR DİZAYN ETTİ

Ünlü mimarlar Sonya ve Jason Powell tarafından dizayn edilen dev malikane Coldwater Canyon'da yer alıyor. Genç çiftin yeni malikanesinde geniş ve aydınlık odaların dışında özel bir bar, masaj odası, geniş bir spa, ofis alanı, spor salonu gibi ayrıntılar da bulunuyor.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl...