28 / 03 / 2024

Brooklyn Life arsası ihalesini kim aldı

Brooklyn Life arsası ihalesini kim aldı

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın 20.10.2015 tarih ve 14:00 saatlerinde düzenlediği ihaleye ilişkin alınan bilgilere göre ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Parlamenterler Golf Life'ta 395 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in 50 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Parlamenterler Golf Life projesinin temeli 2 Aralık 2018 Pazar günü atılacak.

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017!

Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından inşa edilen Brooklyn Life evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte, Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017...

Fikirtepe Brooklyn Life iletişim!

Fikirtepe Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinattan sonra 24 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Brooklyn Life ev fiyatları!

Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlayarak değişiyor. Brooklyn Life Fikirtepe'de teslimler Haziran 2018 yılında yapılıyor.

Brooklyn Life ödeme planı!

Pana Yapı imzasıyla hayata geçirilen Brooklyn Life projesi İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje ödeme seçeneklerinde yeni yıla özel fırsatlar sunuyor.

Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli!

431 konut ve 14 dükkandan meydana gelen Brooklyn Life Fikirtepe projesinde yeni yıla özel indirimler yapılıyor. İşte, Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli...

Brooklyn Life Fikirtepe'de fiyatlar 393 bin TL'den başlıyor!

Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakasının kalbi Fikirtepe'de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Life projesinin temeli atıldı!

Fikirtepe’ye yeni bir ‘’Brooklyn’’ geliyor. Serisinin en yenisi Brooklyn Life’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Brooklyn Life arsası ihalesini kim aldı Haberi

Brooklyn Life arsası ihalesini kim aldı

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın 20.10.2015 tarih ve 14:00 saatlerinde düzenlediği ihaleye ilişkin aldığımız bilgilere göre ihaleyi Pana Yapı kazandı. İhale günü karar alınmış olmasına rağmen, ada tevhidinin yapılabilmesi için bazı prosedürlerin bitmesi ve Kadıköy Belediyesi'nde imzaların atılarak tamamlanması beklenilmekte.


Yasin Oğuz Ufuk' tan Sürece ilişkin açıklamalar


Pana Yapı Firma Genel Koordiatörü ve SRP firmasının Gn. Müd. Yasin Oğuz Ufuk Bey'i FİKİRTEPEHABER.com ekibi olarak, CNR Emlak Fuarında yakaladık. Proje çalışmaları ve düzenlenen İhaleye ilişkin son durum hakkında genel bilgiler aldık.


Brooklyn Life Proje Avanı hazır, ruhsat için engel yok


Yasin Ufuk Bey İhaleye ilişkin süreçle alakalı FİKİRTEPEHABER.com' a yaptığı özel açıklamada, Kadıköy Belediyesi'nin Brooklyn LifeProje adasında bulunan arsasına ilişkin düzenlenen kat karşılığı inşaat yapım ihalesini kazandıklarını ve bununla ilgili Kadıköy Belediyesi bünyesinde süreçle alakalı prosedürlerin...