26 / 04 / 2024

BSH Türkiye beyaz eşya fiyatları

BSH Türkiye beyaz eşya fiyatları

İki yıl önce Çerkezköy'de kurduğu fabrikada küçük ev aletleri üretimi gerçekleştirmeye başlayan BSH Türkiye, bu alandan çekiliyor. Fabrikada oluşan kapasite büyük ev aletlerinde kullanılacak.

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Türkiye için sevindiren gelişme! Beyaz petrol fırsatı

Dünya genelinde ısınma ve tarım gibi birçok alanda kullanılan ve beyaz petrol olarak bilenen jeotermal enerji Türkiye'ye üst sıralara yükseltiyor. Jeotermal enerjide Türkiye, dünyada 7'nci Avrupa'da 1'inci sıraya çıktı.

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

ABD’li şirket Türkiye’de kaç eleman alacak?  Tesla ne tür elemanlar arıyor?  Hangi kriterlere bakacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

Beyaz eşyada en yeni modeller Amazon Türkiye'de! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çevrimiçi alışveriş platformu Amazon'un Türkiye'de yeni ürünler öne çıktı. İlk sırada robot süpürgenin öne çıktı ürünlerin özellikleri ve fiyatları şöyle...

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

Türkiye beyaz eşya üretiminde 2. sırada!

Türkiye yıllık 23 milyon adetlik beyaz eşya üretimiyle Çin'den sonra dünya ikincisi. Beyaz eşya frene bastı Geçen yıl iç pazar ve ihracatta yüzde 6 büyüyen beyaz eşya sektörü 2016'da yüzde 5 büyüme hedefliyor.

Çinliler Türkiye'de arsa arıyor!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Başkan Yardımcısı Muharrem Yamaç Çinliler’in Avrupa ve Afrika’ya lojistik sıkıntısını aşmak için ‘harıl harıl’ Türkiye’de ortak ve arsa aradığını belirtti.

Araplar Türkiye'de nerelere gayrimenkul yatırımı yapıyor?

Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, özellikle Körfez bölgesinin seçimden tek parti iktidarının çıkmasıyla Türkiye'ye yatırım yapma iştahının arttığına dikkat çekiyor.

Hoover Türkiye’ye 25 milyon euro yatırım yapacak!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

Candy Hoover Group Türkiye'de büyümeyi hedefliyor!

2007 yılında Eskişehir'de Doruk Ev Gereçleri'ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye'de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

BSH Türkiye beyaz eşya fiyatları Haberi

BSH Türkiye beyaz eşya fiyatları

BSH Grubu, Afrika, Orta Doğu, Orta Asya, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’yı kapsayan bölgesel merkezi olan Türkiye'den küçük ev aletleri üretimini Polonya'ya kaydırma kararı aldı.


BSH, iki yıl önce Çerkezköy'de açtığı fabrikada küçük ev aletleri üretmeye başlamıştı. Yine 2 yıl önce Polonya'da Zelmer adında küçük ev aletleri konusunda üretim yapan bir şirket alan BSH, üretimi bu ülkedeki Zelmer fabrikalarına kaydıracak. Çerkezköy fabrikasında oluşan boşluk ise büyük ev aletleri yatırımı ile doldurulacak.


"Çerkezköy, büyük ev aletleri üssü olacak"


Avrupa’nın en büyük, dünyanın sayılı beyaz ev eşya üreticilerinden BSH Türkiye'den bu operasyonla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; "Özellikle fırın ve buzdolabı satış ve üretiminde büyük artış sağlayan BSH Türkiye, kısa zamanda elde edilen bu başarıdan ötürü artan talebi karşılama amacıyla Çerkezköy fabrikasında ek yatırımlar...