26 / 04 / 2024

BSH Türkiye ev aletleri yatırımları

BSH Türkiye ev aletleri yatırımları

İki yıl önce Çerkezköy'de kurduğu fabrikada küçük ev aletleri üretimi gerçekleştirmeye başlayan BSH Türkiye, bu alandan çekiliyor. Fabrikada oluşan kapasite büyük ev aletlerinde kullanılacak.

Türkiye ev fiyat artışında dünya şampiyonu!

IMF Küresel Konut İzleme Raporu 2020 yılı üçüncü çeyrek verileri açıklandı. 63 ülkenin dahil edildiği rapora göre, yüzde 13.1'lik artışla Türkiye olarak kaydedildi. 

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Türk ev tekstili ürünlerine İran'dan yoğun ilgi!

Ambargonun kalkması ardından bütün gözler İran’a çevrildi. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Türk ev tekstili ürünlerinin; İran pazarında iyi bilinen, marka adı ile aranılan bir konuma sahip olduğunu ifade ediyor.

Türk ev tekstili sektörü yeni pazar arayışında!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

Türkiye ev fiyatı artışında yedinci!

IMF'nin ‘Küresel Konut Gözetimi’ raporunda Türkiye, 2015 üçüncü çeyrek dönemine göre yüzde 10.4 oranla ev fiyatlarının en çok arttığı 7’nci ülke oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak fiyat artışlarında Türkiye 4. sırada yer aldı!

Forbes dergisi emlak fiyatlarındaki değer artışına göre ülkeleri sıraladı. Türkiye, ev fiyatlarında yüzde 10.5 artışla emlak değerlerinin en fazla yükseldiği dördüncü ülke oldu.

Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Bu yıl 243 başvurunun yapıldığı 5. Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması’nda 16 kişi ödüle layık bulundu. Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

BSH Türkiye, Çerkezköy'de büyük ev aletleri yatırımına geçti!

İki yıl önce Çerkezköy'de kurduğu fabrikada küçük ev aletleri üretimi gerçekleştirmeye başlayan BSH Türkiye, bu alandan çekiliyor. Fabrikada oluşan kapasite büyük ev aletlerinde kullanılacak.

Türk ev tekstili sektörü dünya ikinciliği yolunda!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), sektörün ihracat hızını kesmemek için rotasını yeni pazarlara çevirdiğini açıkladı. Türkiye Ev Tekstili sektörünün dünya sıralamasında dördüncü sırada.

Türk ev tekstili rotasını yeni pazarlara çeviriyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği, TÜİK verileri ile 2014 yılı Türk ev tekstili ihracat rakamlarını açıkladı. TETSİAD’ın raporuna göre 2014’te de ev tekstili ihracatı, 3 milyar 330 milyon Dolar seviyesinde gerçekleşti.

Türk ev tekstili sektörü Heimtextil'e katıldı!

Türk ev tekstili sektörü Heimtextil'e katıldı. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşen Heimtextil Fuarı’ndan umutla döndü.

Türkiye ev tekstilinde Avrupa birincisi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin dünya ev tekstili pazarında önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Sektörümüzde Avrupa’nın lideriyiz” dedi.

Türk ev tekstilinin sektör büyüklüğü 13 milyar dolar!

Türk ev tekstilinin sektör büyüklüğü 13 milyar dolar. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD), Türkiye’nin ev tekstili alanındaki sektör büyüklüğünün 13 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

BSH Türkiye ev aletleri yatırımları Haberi

BSH Türkiye ev aletleri yatırımları

BSH Grubu, Afrika, Orta Doğu, Orta Asya, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’yı kapsayan bölgesel merkezi olan Türkiye'den küçük ev aletleri üretimini Polonya'ya kaydırma kararı aldı.


BSH, iki yıl önce Çerkezköy'de açtığı fabrikada küçük ev aletleri üretmeye başlamıştı. Yine 2 yıl önce Polonya'da Zelmer adında küçük ev aletleri konusunda üretim yapan bir şirket alan BSH, üretimi bu ülkedeki Zelmer fabrikalarına kaydıracak. Çerkezköy fabrikasında oluşan boşluk ise büyük ev aletleri yatırımı ile doldurulacak.


"Çerkezköy, büyük ev aletleri üssü olacak"


Avrupa’nın en büyük, dünyanın sayılı beyaz ev eşya üreticilerinden BSH Türkiye'den bu operasyonla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; "Özellikle fırın ve buzdolabı satış ve üretiminde büyük artış sağlayan BSH Türkiye, kısa zamanda elde edilen bu başarıdan ötürü artan talebi karşılama amacıyla Çerkezköy fabrikasında ek yatırımlar...