24 / 04 / 2024

bşmeks hakkari mağazası

bşmeks hakkari mağazası

Teknoloji mağazası Bimeks, çözüm sürecine katkıda bulunmak ve Kuzey Irak'taki potansiyeli değerlendirme adına Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7. mağazasını Hakkari'ye açtı. Vatandaşlar Bimeks mağazasının önünde uzun kuyruklar oluşturdu...

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Orka Holding, Amman'ın en büyük mağazasını açtı!

Orka Holding'den yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyen Orka Holding, Ürdün'ün başkenti Amman’da Damat, Tween ve D'S Damat mağazasını açtı.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı. Doğtaş Genel Müdürü Hulusi Acar, "Yıl sonuna kadar yurtdışında 25 yeni mağaza açarak 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

bşmeks hakkari mağazası Haberi

bşmeks hakkari mağazası


Teknoloji mağazası Bimeks, çözüm sürecine katkıda bulunmak ve Kuzey Irak'taki potansiyeli değerlendirme adına Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7. mağazasını Hakkari'ye açtı.


Kayacan Caddesi'nde açılan Bimeks mağazasının önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, açılış nedeniyle indirimli satılan ürünlerden almak için yoğun çaba sarf etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi. Açılışa; Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari İl Müftüsü Faysal Geylani, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


KENTE VE HALKA HAYIRLI OLSUN


Hakkari İl Müftüsü Faysal Geylani'nin okuduğu duaların ardından mağaza Hakkari Belediye Başkanı Bedirhanoğlu tarafından açıldı. Açılış sonrası da mağaza, adeta tıka basa doldu. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, açılışa katılan Belediye...