20 / 04 / 2024

B&T koleksiyon

B&T koleksiyon

B&T koleksiyonunda yer alan, ‘Cookie’ yastıklar, renk ve desenleriyle, yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini yeni serisi Hexagon’da sunuyor. Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde...

İBB bütçesi 13 bakanlığı solladı!

İBB bütçesi 13 bakanlığı solladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İBB Meclisi'nde görüşülen 12 milyar 250 milyon liralık bütçesi 2015 genel bütçede öngörülen 13 bakanlığın bütçesini solluyor.

İstanbul'da ulaşıma dev bütçe!

Gelecek yıl İstanbul'un Anadolu yakasındaki raylı sistem yatırımlarına ağırlık verilecek. Anadolu yakasındaki raylı sistemler için 1.188.528.000 TL bütçe ayrılırken, Avrupa yakası için ise 832.591.000 TL ayrıldı.

İBB ulaşım yatırımları için 5 milyar TL bütçe ayırdı!

Gelecek yıl İstanbul'un Anadolu yakasındaki raylı sistem yatırımlarına ağırlık verilecek. Anadolu yakasındaki raylı sistemler için 1.188.528.000 TL bütçe ayrılırken, Avrupa yakası için ise 832.591.000 TL ayrıldı.

İstanbul'a dev bütçe!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı bütçesi 12 milyar 250 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçe, 152 kabul, 69 ret ve 2 geçersiz oyla kabul edildi.

İdris Güllüce: Bütün Avrupanın kullandığı kadar beton ve çimento kullanıyoruz!

İdris Güllüce "Türkiye öyle gelişiyor ki bütün Avrupa'nın kullandığı kadar beton ve çimento kullanıyoruz. Bütün Avrupa ülkelerini bir tarafa koyun, Türkiye'nin tükettiği çimento, betonu bir tarafa koyun" dedi.

Celal Çağlar: Satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçemiz var!

Oyak Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, Oyak Grubu'nun toplam satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçesi olduğunu belirterek, Denizli Çimento'nun 400-450 milyon dolar arasında bir rakama satın alındığını söyledi.

İZSU ve ESHOT'a 5 milyar 139 milyonluk bütçe ayrıldı!

İzmir'de 2015 yılında yatırım ve hizmetlere yönelik bütçe tekliflerini hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT tekliflerini içeren bütçe taslaklarını Belediye Meclisi değerlendirmesi ve onayına sundu.

Kocaeli Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 1 milyar 723 milyon lira!

Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda tahmini bütçe ile ilgili teklif gündeme gelecek. 1 milyar 723 milyon liralık tahmini bütçe incelenmek üzere komisyona gönderilecek.

İzmit Belediyesi 2015 yılı mali bütçesi 160 milyon lira!

İzmit Belediyesi Meclis toplantısında 2015 yılı mali bütçesi görüşüldü. 2014 yılında 150 milyon lira olan bütçe, 2015 yılı için 160 milyon lira olarak belirlendi ve oy birliği ile meclisten geçti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2015 yılı bütçe görüşmelerine başladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmelere başlandı. Milletvekillerinin, bütçenin geneli üzerindeki görüşlerini ifade etmesinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek eleştirilere yanıt verecek...

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırladı. Onaylanan plan kültürel, doğal, ekolojik değerleri ve sulak alanları korumaya yönelik hazırlandı.

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları sürüyor!

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları hızla devam ettiğini bildiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmalarında, İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlanacak.

B&T koleksiyon Haberi

B&T koleksiyon

B&T tasarım ekibi, doğadaki renk cümbüşünü birbirinden göz alıcı kırlentlere taşıdı.


Yumuşacık ‘Cookie’ler alışılmışın dışındaki asimetrik çizgileriyle ve etkileyici döşeme seçenekleriyle evlere modern bir hava katıyor…


B&T, kendi tasarımlarının yanı sıra, gündelik yaşamı kusursuz sürdürebileceğiniz sanatçı ve tasarımcıların imzasını taşıyan, özel ürünleriyle de mekanların yaşam kalitesini...