28 / 03 / 2024

bucadaki gençlik merkezleri

bucadaki gençlik merkezleri

Tınaztepe Mevkii'nde 1192 metrekarelik alanda 4 katlı olarak düzenlemeleri başlayan Buca Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bir tesis olacak.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

Gemlik'te kırsal mahallelere gençlik merkezi yapılıyor!

Gemlik Belediyesi, kırsal mahallelere gençlik merkezleri yapıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılan gençlik merkezleri, Umurbey'den sonra Cihatlı'da da hizmete girdi.

İzmit Gütepe Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe mahallesine yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

bucadaki gençlik merkezleri Haberi

bucadaki gençlik merkezleri


Buca gençlerinin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabileceği Buca Gençlik Merkezi için tadilat çalışmaları başladı. Tınaztepe Mevkii'nde 1192 metrekarelik alanda 4 katlı olarak düzenlemeleri başlayan Buca Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bir tesis olacak. İçerisinde kütüphane, workshop alanları, 3 adet cep sineması, çamaşırhane, bowling salonu, konferans salonu ve dinlenme alanları bulunacak merkezin gençlerin yeni buluşma noktası olması hedefleniyor.


Buca'nın sporun ve kültürün icra edildiği tam bir merkeze ihtiyacı olduğu tespitiyle hemen harekete geçtiklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Buca, genciyle, Dokuz Eylül Üniversitesi ile anılıyor. Gençlerimize, hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de eğlenip spor yapabilecekleri derli toplu bir merkez oluşturmak için harekete geçtik. Bölük pörçük tesisler öğrencileri de yoruyor. Burada tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İsteyen...