23 / 04 / 2024

bücürük mağazaları iflasmı etti

bücürük mağazaları iflasmı etti

Bakırköy 6. Asliye Ticaret Mahkemesi, çocuk giyim firması Bücürük'ün iflasına karar verdi. 2013 yılı Temmuz ayında iflas erteleme talebinde bulunan şirketi bu sona ulaştıran süreç şöyle gelişti...

Bücürük Tekstil iflas bayrağını çekti!

Yaklaşık 19 yıl önce kurulan ve 150 kadar mağazada ürünleri satılan Bücürük, mahkemeden iflas erteleme talebinde bulundu ancak firmanın toparlanamayacağına karar verildi. Ve iflasına karar verilen şirket tasfiye sürecine alındı...

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

İkinci el alışverişinde büyük dolandırıcılık! Online alışverişte bu hileye dikkat edin!

Ülkemizde her geçen gün giderek artan ikinci el sektöründe dolandırıcılık vakaları da artış göstermekte. İşte detaylar...

YENİ İPHONE 14 ÇIKIYOR! İşte görücüye çıkış tarihi…

Dünyaca ünlü telefon markası Apple tüm dünyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Kullanım kolaylığı ve şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakan İphone’lar her sene bir üst modeliyle görücüye çıkıyor.

Lily House yarın görücüye çıkıyor!

İngiltere Surrey bölgesinde hayata geçirilen Eden Grove projesinin 2. etabı Lily House 4 Mart'ta görücüye çıkıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

bücürük mağazaları iflasmı etti Haberi

bücürük mağazaları iflasmı etti


Bakırköy 6. Asliye Ticaret Mahkemesi, çocuk giyim firması Bücürük'ün iflasına karar verdi. 2013 yılı Temmuz ayında iflas erteleme talebinde bulunan şirketi bu sona ulaştıran süreç şöyle gelişti: İrlandalı özel sermaye fonu Kerten ile ortaklık yapan Bücürük, hızlı büyüme stratejisini esas aldı. Ancak şirket kısa bir süre içinde mali zorluğa düştü. Şirkete hacizlerin gelmemesi, faaliyetlerin devam edebilmesi için iflas erteleme seçeneği masaya yatırıldı. Şirket avukatları iflas erteleme istemi ile Bakırköy Ticaret Mahkemesi'ne başvurdu. Dilekçesinde şirketin piyasaya 23.4 milyon lira borcu bulunduğu kaydedildi. Şirketin 2012 yıl sonu cirosu ise 45 milyon liraydı. Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü şirketin tasfiye işlemlerini yürütecek. Alacaklılar, hazırlanan alacak listesine kaydolarak şirketin satılan varlıklarından paylarını almaya...