25 / 04 / 2024

Bükreş Radisson Blu Otel

Bükreş Radisson Blu Otel

Şişecam Düzcam, 24 Mayıs 2016 tarihinde Romanya Pencere Dergisi (Agenda Constructıılor&Fereastra) tarafından Bükreş Radisson Blu Otel’de düzenlenen Euro Construct & Fereastra Konferansı’nda yerini aldı.

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Uzun tarafından kuruldu.

Bükreş Radisson Blu Otel Haberi

Bükreş Radisson Blu Otel

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın 2’nci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Romanya Pencere Dergisi (Agenda Constructıılor&Fereastra) tarafından Bükreş Radisson Blu Otel’de düzenlenen Euro Construct & Fereastra Konferansı’nda “Expactations of Architecture” sunumunu gerçekleştirdi..


Romanya ve Avrupa pazarı hakkında genel bilgilerin ve cam sektöründeki gelişmelerin paylaşıldığı, Avrupalı cam üreticilerinin yakından takip ettiği ve destek verdiği konferansta, Şişecam Düzcam mimari camlara yönelik ürünlerini ve ürünlerinin kullanıldığı mimari projeleri katılımcılara tanıttı.


Doğrama üreticileri, cam işleyicileri, yeşil bina danışmanları, mimar ve inşaat mühendisleri olmak üzere 350 sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen Euro Fereastra konferansında Şişecam Düzcam’a Romanya inşaat ve pencere sektörüne katkıları nedeniyle ödül takdim...