29 / 03 / 2024

bülent ecevit parkı ataşehir

bülent ecevit parkı ataşehir

Yeni kurduğu parklara Deniz Gezmiş, Nazım Hikmet ve İsmet İnönü isimlerini veren Ataşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde açacağı yeni bir parka da Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in ismini verecek

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Yenan Bilgici bugünkü yazısında Bülent Ecevit'i kaleme aldı. İşte Yenan Bilgici'nin o yazısı...

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bayraktepe Parkı Dilovası’nın en büyük parkı olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nın en büyük parkını yapmak için kolları sıvadı. 84 bin metrekare alanı kapsayan ve vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü Bayraktepe Parkı, Dilovası’nın Seka Parkı olacak.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

bülent ecevit parkı ataşehir Haberi

bülent ecevit parkı ataşehir

Daha yeşil bir Ataşehir için çalışmalarını sürdüren Ataşehir Belediyesi, ilçeye yeşil alan kazandırmaya devam ediyor. Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Barbaros Mahallesi’nde yapılan yeni parka Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanlarından Bülent Ecevit adı verilecek. 

Yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alana yapılan parkta; basketbol sahaları, mini futbol sahası, gölet ve şelaleler, yer satrancı, çocuk oyun alanları, spor alanları, koşu parkuru, dinlenme alanları, meydanlar, duvar banklar, çardak ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Açılışının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yetiştirilmesi planlanan parkta, çalışmalar aralıksız sürüyor.


Mahallelerde peysaj ve ağaçlandırma işleri devam ediyor


Ataşehir Belediyesi mahallelerde ağaçlandırma ve peysaj çalışmaları ile yeşil alanları da arttırıyor. Peysaj çalışmaları yapılan bölgelerde halkın rahatlıkla spor yapabilmesi için spor alanları ve oturma grupları oluşturuluyor. Ayrıca park ve bahçelerin bakım ve yenileme...