25 / 04 / 2024

Bülent Karakuş kimdir

Bülent Karakuş kimdir

Türkiye'nin en fazla güneş gören ili Muğla; güneş enerjisinden aynı oranda yararlanamıyor. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, güneş enerjisinden yararlanmanın alt yapı maliyetlerini düşürdüğünü belirtti.

Bülent Karakuş: Muğla lojistik merkez olmalı!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, katıldığı bir televizyon programında, Muğla ekonomik hayatı, değerleri ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi verdi. Karakuş, "Muğla lojistik merkez olmalı" dedi

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Bülent Karakuş kimdir Haberi

Bülent Karakuş kimdir

Güneş enerjisi yatırımlarında Türkiye'deki en iyi 5 bölgeden biri olan turizm kenti Muğla'nın yeşil ve yenilenebilir enerjiden daha fazla yararlanması konusu tartışıldı. “Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi Konusunda Fırsatlar Çalıştayı”nda konuşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, enerji kaynaklarının öneminin giderek arttığını, güneş ve rüzgar enerjisinin de büyük önem kazandığını ifade etti. Karakuş, güneş enerjisinden yararlanmak üzere geliştirilen teknolojilerin, hem güneş enerjisinden yararlanma miktarını artırdığını hem de alt yapı maliyetlerini düşürdüğünü belirtti.


GÜNEŞTE İLK BEŞTEYİZ


Karakuş, “Yükselen verimiyle kısa zamanda talep görür hale gelen güneş enerjisi, aynı zamanda çevreye duyarlı bir enerji kaynağı olarak da ilgi çekici hale gelmiştir. Ülkemizde güneş enerjisinden yararlanma bilinci geliştikçe, daha çevreci ve ekonomik bir kaynak da değerlendirilmiş olacaktır” dedi.


T-Dinamik Enerji Genel Müdürü Mustafa Tırıs...