28 / 03 / 2024

Bülent Oğuz turizm sektörü

Bülent Oğuz turizm sektörü

Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz Bodrum'da düzenlenen Gelecek Turizmde" toplantısında konuştu. Oğuz, " Bacasız sanayi turizm yükselecek " şeklinde konuştu...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu!

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı geride bırakan Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu...

İzmir depremi Marmara'yı tetikler mi? Oğuz Gündoğdu anlattı!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de 6,6 büyüklüğüne sahip depremin ardından Marmara'da beklenen depremi etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, anlattı...

Dr. Oğuz Gündoğdu'dan korkutan açıklama: O fay hala aktif!

Marmara Denizi’nde yaşanan 4,2 büyüklüğündeki deprem İstanbul’un birçok ilçesinde hissedildi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından korkutan açıklamalarda bulunan Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, “Marmara’nın içinde Silivri’nin açıklarında bir yoğunluk var" dedi.

Akbank konut kredisi faiz oranını 0,95’e düşürdü!

Akbank, konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,95'e düşürdü. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi!

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz konuyla ilgili olarak, "Ekonomimize doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmaktan mutluluk duyuyoruz"

Oğuz Gündoğdu: Kanal İstanbul'un depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz!

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, " ‘Kanal İstanbul Projesi'nin, depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz" dedi.

Bülent Gedikli: Faiz artışı şu süreçte ekonominin belini kırar!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Şu süreçte faiz artışı ekonominin belini kırar, o kadar" dedi.

Bülent Kantarcı: Çaycuma'da bir çok kamu binası ruhsatsız!

Çaycuma Belediye Meclisinin Aralık ayı birinci toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı "Çaycuma'da pek çok okul ruhsatsız, birçoğunun oturma izni bulunmuyor." dedi.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Yenan Bilgici bugünkü yazısında Bülent Ecevit'i kaleme aldı. İşte Yenan Bilgici'nin o yazısı...

Bülent Oğuz turizm sektörü Haberi

Bülent Oğuz turizm sektörü

Akbank KOBİ Bankacılığımdan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank Turizm Destek Paketi'nde turizmcilirin hayatını kolaylaştıracak başka ürünlerin de bulunduğunu, turizmcilerin yurtdışı kart sahiplerine, çeşitli döviz kurları üzerinden satış yapabilmelerine olanak tanıyan "Dövizli POS"un da bunlardan biri olduğunu bildirdi. 


Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, artan sanayileşme ile birlikte karbon kotaları azaldıkça alternatif arayışların artacağını, 'bacasız sanayi' olarak da bilinen turizmin öneminin gelecek dönemde daha da yükseleceğini bildirdi. 


Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) iş birliği ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) katkılarıyla "Gelecek Turizmde" toplantısını Bodrumda düzenledi. 

Toplantıda konuşan Oğuz, artan sanayileşme ile birlikte karbon kotaları azaldıkça alternatif arayışların artacağını, 'bacasız sanayi' olarak da bilinen turizmin öneminin gelecek dönemde daha da yükseleceğini kaydetti. 


Turizm sektörünün uzun süredir...