29 / 03 / 2024

Bulgaristan huzur evi yangın

Bulgaristan huzur evi yangın

Bulgaristan'da bir huzur evinde yangın çıktı. Bulgaristan’ ın güneydoğusundaki Hasköy şehrinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi...

Dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi!

Ev insanın en çok huzur bulduğu, rahat ettiği yerdir. Ancak bazı evler ihtiyacın ötesine geçmiş durumda. İşte dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi...

Altındağ Belediyesi'nden Gagavuzya'ya huzurevi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Çorum Osmancık'a 100 yataklı huzur evi!

Osmancık Belediyesi ilçede hayata geçireceği 100 yatak kapasiteli Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatına başladı.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Şile, 3.köprü ile cazibe merkezi oldu!

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında son durum!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında sona gelindi!

Kepez Belediyesi’nin mimarisiyle ve vereceği hizmetle Antalya’nın Darülaceze’si olacak şefkat ve huzur evi projesinin yapımında sona gelindi.

Koca Yusuf'un Bulgaristan'daki evi müze oldu!

"Cihan pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un Bulgaristan'da bulunan evi, yeniden inşa edilip müzeye dönüştürüldü. Koca Yusuf'un, evi Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden inşa edilirken, müzeye çevrilen alanın açılışı yapıldı.

Kepez'e iki yatırım daha geliyor!

Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde yapımlarını başlattığı merkez camii, şefkat ve huzur evi ile semt spor sahası yatırımlarından sonra ilçeye iki önemli proje daha kazandırıyor.

Bulgaristan huzur evi yangın Haberi

Bulgaristan huzur evi yangın

Bulgaristan’ın güneydoğusundaki Hasköy şehrinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti.


Kenana bölgesindeki huzurevinden yapılan açıklamada, sabahın erken saatlerinde başlayan ve kısa sürede kontrol altına alınan  yangında, 67, 70 ve 82 yaşlarında üç kişinin dumandan boğularak yaşamını yitirdiği belirtildi.


Söndürülmemiş bir sigaranın yol açtığı düşünülen yangına ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi....