28 / 03 / 2024

bulvar istanbul başakşehir adres

bulvar istanbul başakşehir adres

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 peşinatlı ödemelerin yanı sıra şirket bünyesinde 23 ay faiz uygulanmadan da vadelendirme yapılıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 25 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor. Proje Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özkar - Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire!

Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 364 bin TL 'den başlayarak yükseliş gösteriyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 338 bin TL'ye! 30 ay 0 faizle!

Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 338 bin TL'den başlıyor. Göl ve Bulvar Etapları'ndan meydana gelen Bulvar İstanbul'da 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire!

Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Bulvar İstanbul Projesi 'nde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla veya 30 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat!

Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 338 bin lira olarak belirlendi. Başakşehir Bulvar İstanbul Projesi Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor...

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesinde 2+1'lerin fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. 1.555 konutun yer aldığı Başakşehir Bulvar İstanbul projesinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir adres!

İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Bulvar İstanbul Başakşehir adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daireler 338 bin TL ' den satışa sunuluyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla veya 30 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 448 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na 448 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri arasında ara ödemeli, düşük peşinatlı ve sıfır faizli ödeme imkanları sunuluyor. Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de tamamlanıyor...

bulvar istanbul başakşehir adres Haberi

bulvar istanbul başakşehir adres

Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi, Özkar ile Özülke tarafından inşa ediliyor. Proje kapsamında 3 etap ve 1555 konut yer alıyor. 


Daire alanlarının 125 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılacağı Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir'deki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Bulvar İstanbul Başakşehir fiyat listesi! 

2+1 daire seçeneklerinin fiyatları 387 bin TL ile 545 bin TL, 

3+1 daire seçeneklerinin fiyatları 433 bin TL ile 559 bin TL, 

4+1 daire seçeneklerinin fiyatları 670 bin...