19 / 04 / 2024

Bulvar Loft  kiralık

Bulvar Loft  kiralık

Ankara’nın gelişen konut bölgesindeki İncek’te yaşamın başladığı Bulvar Loft projesinde de konut hareketliliği sürüyor...

Bulvar Loft’ta yüzde 15 kâr fırsatı!

Türkiye’de ilk defa uygulamaya koyduğu ‘kâr fırsatı modeli’ ile hayata geçirdiği konut projelerinde fiyatlarda meydana gelecek artışları ilk günden açıklayan Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft projesinde son döneme girildi.

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Bulvar Loft Ankara Akfen fiyatları 2016!

822 adet konuttan meydana gelen Bulvar Loft Ankara projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Bulvar Loft Ankara Akfen fiyatları 2016...

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Bulvar Loft İncek teslim tarihi!

Bulvar Loft İncek teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Bulvar Loft'ta evlerin fiyatları 303 bin TL'den başlıyor...

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Bulvar Loft'ta ön talepte 80 milyon TL'lik satış yapıldı!

Akfen Holding Ankara'daki ikinci büyük konut projesinin tanıtımını yaptı. İller Bankası arazisi üzerinde, yaklaşık 37 bin metrekarelik alanda 822 konutluk Bulvar Loft'ta ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi.

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Bulvar Loft  kiralık Haberi

Bulvar Loft  kiralık

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 20196 yılı Ağustos ayı konut satış rakamlarına göre, Türkiye’de konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,1 oranında artarak 110 bin 538 oldu.

Konut satışlara bakıldığına İstanbul’un ardından en fazla konut satılan Ankara’da satışlar gayrimenkulde yavaşlamanın hissedildiği iki sene öncesine dönmesi dikkat çekti.

2018 yılı Ağustos ayında Ankara’da 9 bin 291 konut satılırken, bu oran 2019 yılının Ağustos ayında yüzde 15.2 artışla 10 bin 707 olarak kayıtlara geçti. Ankara’daki konut satışı 2018 yılı Aralık ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

“KİRALAMA MODELİNİ ÖNE ÇIKARTIYORUZ”

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. (GPYŞ) Genel Müdürü Barış Barçak, kredi faiz oranlarının son dönemde geri gelmesiyle birlikte satış ofislerinde son iki yıldır görülmeyen hareketin başladığını söyledi. Bu hareketin şimdilik daha çok...