27 / 04 / 2024

Bungalov evleri nasıl yapılır

Bungalov evleri nasıl yapılır

Son zamanlarda tatil bölgelerinde daha çok yaygınlaşan bungalov ev nedir? Bungalov evleri nerelerde var? Diye merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır, kimler alabilir?

Evleri kentsel dönüşüm kapsamına alınan binalarda yaşayan vatandaşlara, başvuru yapmaları halinde 18 aya kadar kira yardımı veriliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır, kimler alabilir? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Bankadan ev nasıl alınır?

Bankadan satışa çıkarılan evleri almak isteyen vatandaşlar, bankadan nasıl ev alabileceğini araştırıyor. Peki, bankadan nasıl ev alınır? İşte detaylar...

Kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan vatandaşlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca kira desteği veriliyor. Peki, kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira desteği nasıl alınır? Nasıl başvuru yapılır?

Çevre ve Şehirclik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan vatandaşlar kira desteği alıyor. Peki kentsel dönüşüm kira desteği nasıl alınır? Nasıl başvuru yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Eşin ölümü halinde miras ve mal paylaşımı nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Amcam vefat etti yengem sağ. Yaklaşık 500 bin lira değerinde bir evleri ve 200 bin liralık bir ticari arabaları var. Bunlar amcamın üzerineydi. Amcamlar 6 kardeş, çocukları yok. Mallar nasıl paylaşılır?' sorusunu yanıtladı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Evleri dönüşümle yenilenen vatandaşlara bina bitim süresine kadar kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez Şerefiye projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Süloğlu Evleri fiyatları 80 bin 624 TL'den başlıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun Evleri için 15 yıla varan vade uygulanıyor. Proje İskenderun Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde satışa sunuluyor. Peki TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ispartakule Evleri projesinde daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Bungalov evleri nasıl yapılır Haberi

Bungalov evleri nasıl yapılır

Bungalov ev nedir?

Müstakil konut tiplerinden olan bungalov ev, tek katlı ahşap yapıdan meydana gelen evleri ifade ediyor. Özel olarak tasarlanabilen bungalov evleri, 2 katlı olarak da inşa edilebiliyor. Bu evlerin giriş kısımlarında bir balkona yer veriliyor.


Bungalov evler Türkiye’de son zamanlarda tatil bölgelerinde yaygınlaşan yeni bir akım olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bungalov evler, hem fiyatlarının uygun olması hem de insanların doğa ile iç içe tatil imkanı sağlaması açısından oldukça talep görmektedir.


Bungalov evleri nerede?

Bungalov evlerine genellikle doğa ile iç içe olan bölgelerde bulunuyor. Örneğin, Karadeniz, Ege ve Akdeniz bölgelerinde söz konusu bungalov evlerine sıkça rastlanıyor.


Tatil merkezi olarak tercih edilen bungalov evlerinin yer aldığı tesislere değinmek gerekirse, birkaç örnek aşağıda sıralanmıştır.


* Trabzon - Uzungöl

* Antalya - Olimpos

* Bolu - Kartepe

* Şile...