29 / 03 / 2024

Burak Yamantürkün yeni evi

Burak Yamantürkün yeni evi

Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'ün Arnavutköy'deki evine taşındı. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu.

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

İdris Yamantürk vefat etti!

GÜRİŞ Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, 96 yaşında yaşamını yitirdi.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Türkler Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu!

Türkler, Kamboçya’daki Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu. Bölgede ulaşımdan işletmelere kadar her şeyle Türkler ilgilendi. 7 bin 900 kilometre uzaklıkta bulunan yer ‘Türk adası’ olarak biliniyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası'nın temeli atıldı!

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yeni yatırıma yönelik temel atma töreni düzenlendi. Bakan Fikri Işık, törende yaptığı konuşmada Aksaray’da Mercedes-Benz Türk’ün yeni yatırımının temelini atmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi oldu!

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı.

Özge Özpirinçci Arnavutköy'e taşındı!

Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'ün Arnavutköy'deki evine taşındı. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu.

Çandarlı Limanı'nın yeni vizyonuyla ihaleye çıkarılması önerildi!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Türkiye'nin en büyük aktarma limanı olarak planlanan Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın yeni bir vizyon ile ihaleye çıkarılmasını önerdi.

İzmir Atatürk Stadı yeni sezona hazırlanıyor!

1971'de Akdeniz Oyunları için inşa edilen İzmir Atatürk Stadı’nda yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tarihi statta çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, yetkililer stadın yeni sezona yetişeceğini açıkladı.

Burak Yamantürkün yeni evi Haberi

Burak Yamantürkün yeni evi

TATAR Ramazan dizisinde aşk yaşayan ve bu dizi aşkını gerçeğe dönüştüren Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün aşkı, dolu dizgin devam ediyor. Uzun süredir birlikte olan aşıklar sonunda evlerini birleştirdi. Burak Yamantürk’ün Arnavutköy’deki evine yerleşen Özpirinçci, çevresindekilere çok mutlu olduğunu söylediği iddia edildi. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu. Reklam filminde birlikte rol alan Bursin ve Sarıkaya, kısa süre sonra evlerini birleştirmişti. İkilinin birlikteliği çevredekiler tarafından reklam olarak yorumlamasına rağmen, uzun süredir aşklarını sürdürüyor.


Güneş...