26 / 04 / 2024

Burçkale Yapı Şile satılık

Burçkale Yapı Şile satılık

Green Village Şile 2 projesinde ev fiyatları 167 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Green Village Şile 2 projesinde 142 konut yer alıyor...

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Prefabrik yapı ile konteynerlerde yeni düzenleme! KDV alacağında kolaylık sağlandı! 

Prefabrik yapı ile konteynerlerin indirimli orana tabi teslimlerinden kaynaklanan KDV iade alacağı, senesi içinde ve nakden geri verilebilecek. İşte ayrıntılar...

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

Burçlar Yapı'nın Çekmeköy Saklı Vadi Konakları hızlı ilerliyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda fiyatlar 295 bin TL den başlıyor...

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Gençkale Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençkale Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Soner Genç tarafından kuruldu. 

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'taki arsası için Olcaylar Yapı İnşaat ile düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayacak...

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı güçlerini birleştiriyor!

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ömer Faruk Ataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burçkale Yapı Şile satılık Haberi

Burçkale Yapı Şile satılık


İstanbul Şile'ye bağlı Ahmetli Köyü'nde yükselen Green Village Şile 2 projesinde 142 adet konut yer alıyor. Green Village Şile 2 projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.


Green Village Şile 2 projesi 23 blok olarak inşa ediliyor. Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village Şile 2 projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 40 dakika mesafede yer alıyor.



Green Village Şile 2 teslim tarihi!


Green Village Şile 2 teslim tarihi Mayıs 2017 yılı olarak belirtiliyor. Şile Green Village 2 fiyatları 167 bin 500 TL'den başlıyor.


Green Village Şile 2 projesinde konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 130 metrekare aralığında değişiyor. Green Village Şile 2 projesinde kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor.



Adres : Ahmetli Köyü, Balkaya Cad. Şile/İstanbul


Telefon : 0216 711 35 35

Web : http://greenvillagesile2.com/

Gülcihan...