19 / 04 / 2024

Burdur Bucak dönüşüm

Burdur Bucak dönüşüm

Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Konu ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Bucakta Kentsel Dönüşüme başlıyoruz. " dedi..

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Burdur'da dönüşümde kira ödemesi başlıyor!

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm kapsamında kiraya çıkan hak sahiplerinin ödemeleri başlayacak.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Kentsel dönüşüm Burdur'da da gerçekleşmeli!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, deprem konusunda yapılan çalışmaları anlattı. Ercengiz, ''Kentsel dönüşümü Burdur'un da yapması lazım'' şeklinde konuştu.

TOKİ Burdur Deprem Evleri'ndeki dönüşüm ihale aşamasında!

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur ilinde kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

TOKİ'nin Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Burdur İli Bozkurt Mahallesi Riskli Alana Ait Kentsel Dönüşüm Projesi ve Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

Burdur'da kentsel dönüşüm başlayacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Bozkurt Mahallesi’ne TOKİ konutlarının yapılacağını, Necatibey Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

Burdur Bucak dönüşüm Haberi

Burdur Bucak dönüşüm

Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı.


Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, beraberinde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Meclis Üyesi Kerim Kasap ve Ak parti Bucak İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Yaman ile birlikte Çukur ve Camii Mahallesinin birer kısmında yapılacak olan Kentsel Dönüşümle ilgili TOKİ Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu makamında ziyaret etti.


Konu ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Bucakta Kentsel Dönüşüme başlıyoruz. Bucak'ı, sosyal donatıları,parkları, camisi, okulu ve alış veriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Herkesin gönlünü alarak bu projeyi gerçekleştirerek Bucak'ı marka kent haline getireceğiz", dedi. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise yaptığı açıklamada, "TOKİ'deki ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Bucak hızla büyüyor ve gelişiyor. Marka kent olma yolunda...