26 / 04 / 2024

Burdur Fen İşleri Kampüsü ne zaman yapılacak

Burdur Fen İşleri Kampüsü ne zaman yapılacak

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Sinop Belediyesi Fen İşleri asfalt çalışmaları sürüyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı ve son yağan yoğun kar nedeni ile bozulan cadde ve sokaklar sıcak asfalt kaplanarak yeni çehresine kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Baki Ergül sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükdalyan Mahallesi’nde yol açma ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi. İşte Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde gerçekleştirdiği faaliyetler...

Burdur'da dev kampüs ve AVM inşa edilecek!

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Eskişehir Tepebaşı Fen İşleri yoğun mesaide!

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz dönemini yoğun bir çalışma temposuyla geçiriyor. Ekipler, mahallelerde asfalt dökümü, taş döşeme, kaldırım çalışmalarına ağırlık veriyor.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, bordür-parke ve diğer altyapı çalışmaları devam ediyor. Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki Parmak Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışmaları sürdürülüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne yeni hizmet binası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirtti

Samsun Fen İşleri Dairesi yeni binaya taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işleri bitti.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Burdur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Burdur Belediyesi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin kesin projesi için yer teslimi yapıldı. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.

Burdur Fen İşleri Kampüsü ne zaman yapılacak Haberi

Burdur Fen İşleri Kampüsü ne zaman yapılacak

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü'nün temelini atan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarını söyleyip, en kısa zamanda yapımına başlanacağının müjdesini verdi.


Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye çalışanları ve Burdur halkının katıldığı temel atma töreninde, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediyenin ekonomik durumu hakkında bilgi verdi. Göreve geldiğinde Burdur Belediyesi'ne ait 54 Milyon TL'nin üzerinde borç olduğunu, bunun 9.5 Milyon TL'sini 20 ayda ödeyip, bir o kadar daha hizmet ürettiklerini açıkladı.


Katlı Otopark'ın açılışında, bölgenin en modern Fen İşleri Kampüsü'nü inşa edeceklerinin...