20 / 04 / 2024

Burdur hastane arazisi inşaatı

Burdur hastane arazisi inşaatı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Burdur Devlet Hastanesi'nin ihalesi 12 Aralık'ta!

Burdur Devlet Hastanesi inşaatı yapım ihalesi 12 Aralık'ta düzenlecek. Toplam 76 bin 681 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek hastane 475 yataklı olacak.

Siirt'te hastane arazisi otoparka dönüşüyor!

Belediyeler tahrip olmuş kentlerin yaralarını sarmaya başladı. Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt’teki belediyeler, vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek için yoğun bir çalışma içerisinde...

Burdurlular yeni hastane istiyor!

Burdur'a yeni hastane yapılması yıllardır bekleniyor. Burdurlular yıkım kararı alınmış bir hastanede sağlık hizmeti alıyor.

Burdur'daki yeni hastane, konut fiyatlarını artırdı!

Burdur merkezde yeni Hastane'nin Burkent mevkiine yapılacak olmasının Atatürk Mahallesindeki konut fiyatlarını yükselttiğini duyurdu.

Burdur hastane arazisinin gerçek değeri verilmeli!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.

Burdur Traktör Fabrikası arazisi açık cezaevi oluyor!

Atıl vaziyetteki Burdur Traktör Fabrikası (BURTRAK) alanına giderek inceleme yapan Uçar, "Burada açık cezaevi yapılması için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir çalışma yapacak.

Burdur Bucak devlet hastanesi yüzde 70 tamamlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı süren hastanenin inşaat çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören hastane inşaatını inceledi.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

Fi Yapı'nın Adapazarı Dağdibi’ndeki arazisi satıldı!

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı

TOKİ Burdur Gölhisar 50 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Gölhisar 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Burdur hastane arazisi inşaatı Haberi

Burdur hastane arazisi inşaatı

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.



İkametini Burdur'a alan öğrencilere yapılacak yüzde 30 oranındaki indirim için yetki alan Belediye Başkanı Ercengiz, Su Aboneliğinde de öğrencilere depazito ücretini meclise sunduğu teklifin kabul edilmesiyle kaldırdı.


Burdur Belediyesinin Ekim Ayı Meclis Toplantısında Eylül Ayı çalışmalarının değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Göl Festivalindeki başarılı organizasyon ve Sümer Ezgü'nün klibine verilen desteğe vurgu yaptı. Eylül Ayında Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çiçek dikimlerini sürdürdüğünü, Fen İşleri Müdürlüğünün Çay Boyu'ndaki çalışmalarıyla birlikte, kaldırım yenilemelere de devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Ercengiz, İtfaiye Haftasını da personelle birlikte kutladıklarını söyledi.


Arazinin...