26 / 04 / 2024

Burdur Millet Bahçesi projesi

Burdur Millet Bahçesi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

Burdur Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

Burdur Millet Bahçesi 26 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Millet Bahçesi'ni 26 Temmuz'da ihaleye çıkaracak.

Salda Gölü Millet Bahçesi projesi başladı!

Burdur, Yeşilova ilçesindeki  Salda Gölü'nde yapılması planlanan 300 bin metrekarelik Millet Bahçesi  çalışmaları başlandı. İhaleyi alan şirket tarafından Salda Gölü çevresine konteynerlar getirildi, beyaz çizgilerle bazı alanlar belirlendi...

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Millet Bahçesi 31 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Burdur Yeşilova'da yer alan Salda Gölü’nün kenarında yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 31 Temmuz'da!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 29 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur'un Yeşilova ilçesinde yer alan Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Burdur Millet Bahçesi projesi Haberi

Burdur Millet Bahçesi projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez'de millet bahçesi inşa edilecek. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; dün yapılan ihale çerçevesinde millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor. 

Çocuk oyun alanları, tenis kortları, spor sahaları, seyir alanları, gezinti yolları, okçuluk ve atçılık gibi alanlara yer verilecek olan Burdur Millet Bahçesi'nde 2153 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Toplam ihale alanı 126 bin 540 metrekare olarak belirlenen millet bahçesi projesinde tema bahçeleri, çiçekli bitkiler bahçesi yer alacak. 

Millet bahçesi içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları da yapılacak. Burdurlu vatandaşlar, doğa yürüyüş alanları ile daha çok yeşille bir araya gelecek.