24 / 04 / 2024

Bureau Veritas eleman alımı

Bureau Veritas eleman alımı

Bureau Veritas, Canan Yapı, Sanat Yapı, Onur Güleç Proje, Taca İnşaat, AGE İnşaat, PMI Mimarlık Mühendislik Müşavirlik, B&ST Yapı Denetim, COWI / SNS, İntro, Promet İnşaat, Hona Grup İnşaat, Yapı İmar ve Period Mimarlık çeşitli alanlarda istihdam edilmek

TSE'den nükleer enerji için iş birliği!

TSE ile Bureau Veritas arasında, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Sinop Nükleer Santrali projelerinin ekipman ve hizmet tedarik süreçlerinde uygunluk değerlendirmeleri için iş birliği protokolü i̇mzalandı.

Port Nature Luxury Resort yeşillenen otel sertifikası aldı!

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle verilen ‘Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası’nı almaya hak kazanarak, çevreye duyarlılığını belgelendirdi.

Yeşillenen otellerin sayısı artıyor!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren 'Yeşillenen Oteller Sertifikası'nın 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

Eresin Otel İstanbul Yeşillenen Oteller Sertifikası aldı!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren “Yeşillenen Oteller Sertifikası”nı 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

Haliç Kongre Merkezi teknisyen arıyor!

Haliç Kongre Merkezi'ne elektrik ve mekanik bakım teknisyeni aranıyor. Bureau Veritas elemanlar arıyor. İşte inşaat sektöründe haftanın iş fırsatları...

Martı Myra'ya Bureau Veritas ve TUROB'tan yeşil otel sertifikası!

Bureau Veritas ve Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından 2010 yılında başlatılan 'Yeşillenen Oteller Projesi' kapsamında verilen sertifika, tesislerin çevre konusunda başarılı uygulamalar gerçekleştirdiğini belgeliyor

Reysaş, Bureau Veritas ile işletme anlaşması imzaladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı   12 bin metrekarelik Carrefour Samsun Lojistik Park projesi için Bureau Veritas Gözetim Hizmetleri Ltd. şžti. ile inşaat gözetim-yönetim ve işletme anlaşması imzaladı...

10 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 10 firma eleman arıyor

 

8 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 8 firma eleman arıyor!

7 firma eleman avında

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 7 firma eleman arıyor

6 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 6 firma eleman arıyor

Cevahir Holding, Libya'daki şantiyelerine eleman alacak

Cevahir Holding, Libya'da bulunan şantiyelerinde çalıştırmak üzere eleman alacak

9 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 9 firma eleman alacak

Bureau Veritas eleman alımı Haberi

Bureau Veritas eleman alımı

1) Bureau Veritas: Projelerinde görevlendirmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar; proje müdürü (PMT1-0308), mimar (M-0308), hakediş ve planlama mühendisi (HP-0308), statik proje mühendisi / structural engineer (SP-0308), inşaat mühendisi (IM-0308), inşaat mühendisi (IM02-0308), elektrik mühendisi (EM-0308), makine mühendisi (MM-0308) ve teknikerler (TEK-0308). Başvurular [email protected] adresine yapılabilir.

2) Canan Yapı: Canan Residence, Ataşehir şantiyesinde görevlendirmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar; mimar (Ref:M1), makine mühendisi (Ref:MM) ve elektrik mühendisi (Ref:EM). Başvurular [email protected] adresine veya 0 216 499 21 58 no'lu faksa yapılabilir.