26 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz nükleer santral

Burhanettin Kocamaz nükleer santral

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. İşte toplantı kararları...

Burhanettin Kocamaz Mersin Kentsel Tasarım Projesi'ni tanıttı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir ile Mezitli sahilinde ve sahil çevresinde yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan kentsel tasarım projesi hakkında bir sunum yaptı.

Burhanettin Kocamaz'dan Akkuyu açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. İşte toplantı kararları...

Burhanettin Kocamaz'dan Akkuyu Nükleer Santrali açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Burhanettin Kocamaz: Kentsel dönüşüm Mersin'i uçuracak!

Proje hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Mersin'in bütün değerlerine sahip çıkarak korumak, yenilemek ve geliştirmek fikrinden esinlenerek bu projeyi hayata geçiriyoruz. Proje kente çok yakışacak" ifadesini kullandı.

Burhanettin Kocamaz: Mersin’in düzenli bir imar planı yok!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 5 yılın sonunda Mersin’deki gelişimi ve değişimi herkesin fark edeceğini söyledi. Kocamaz, “Mersin’in düzenli bir imar planı yok. " dedi.

Burhanettin Kocamaz: Mut'un geleceğine yatırım yapıyoruz!

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz; Mut'un derin bir tarihe sahip olduğunu söyleyerek daha fazla çalışmayı ve daha iyi hizmetleri hak ettiğinin altını çizdi.

Burhanettin Kocamaz Mersin'deki projeleri inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur şehir merkezi içerisinde başlatılan İçmesuyu Hatları yenileme ile Sıcak Asfalt çalışmalarını inceledi.

Burhanettin Kocamaz: Kent konseyleri kentin olmazsa olmazıdır!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent konseylerinin kentlerin olmazsa olmazı olduğunu ve kentlerin dinamiklerinin tamamını temsil edebilen bir yapıya sahip olduklarını söyledi.

Burhanettin Kocamaz Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatını inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak en önemli projelerden biri olan Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de imar olmayan yer kalmayacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son bir yılda belediyenin 130 milyon TL’lik borcunu ödediklerini ve gelirlerini de yüzde 65 oranında artırdıklarını söyledi.

Burhanettin Kocamaz: İlçelerle birleşip merkez olacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçimler öncesinde dile getirdiği büyük projelerin bir kısmının fizibilite çalışmalarında sona gelindiğini, bir kısmının ise ihalelerinin tamamlandığını kaydetti...

Burhanettin Kocamaz: Tarsus Havalimanı için araziler heba oldu!

‘Ölü yatırım’ olarak ifade ettiği, Mersin’e yapılması planlanan bölgesel havalimanı inşaatının üçüncü yılında durduğunu kaydeden Burhanettin Kocamaz, ‘Bir inat uğruna Tarsus’un en değerli arazilerini heba ettiler’ dedi

Burhanettin Kocamaz, Monoray sistemini inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve beraberindeki heyet, kentimizde kurulması düşünülen Monoray sistemi ile bilgi almak ve sistemi yerinde incelemek için gittikleri Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, sistemle ilgili belediye yetkililer

Burhanettin Kocamaz nükleer santral Haberi

Burhanettin Kocamaz nükleer santral

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.



Eylül ayında önemli kararlar


Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, idare tekliflerine ait 13, komisyon raporlarına ait 26 ve gündem dışı 7 madde görüşüldü.


İdare teklif ve komisyon raporlarına ait maddelerin görüşülmesi ve ilgili birim komisyonlarına oy birliği ile havale edilmesinin ardından, Meclis Toplantısı’nda gündem dışı maddeler konuşuldu.



Başkan Kocamaz’dan nükleere “RET” oyu!


Akkuyu Nükleer Santrali ile ilgili gündemde veya gündem dışında bir teklif gelmemesi üzerine bir açıklama yaparak kendi adına bu plana kesinlikle ret oyu vereceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “1/100 binlik planla ilgili değerlendirme çağrısında bulunmuştuk, ama şu saate kadar herhangi bir fikir alışverişi çıkmadı. O yüzden bu planı 1 ay...