25 / 04 / 2024

bursa deprem toplantısı

bursa deprem toplantısı

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Uzmanından 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısı: 'Fayların üzerinde yerleşimler var, eyvah dememek için harekete geçilmeli!'

Son günlerde Bursa ve Gemlik'te peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan 7.3'lük deprem uyarısı geldi. İşte o açıklama...

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Süleyman Soylu: Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet Riskini Azaltma ve Deprem Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.  Süleyman Soylu, "Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu" dedi...

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Bursa için deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bursa’da 1855 tarihinden bu yana büyük bir deprem olmadığını açıkladı ve Bursa için deprem uyarısı yaptı.

Mehmet Özhaseki'den Marmara için deprem uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ''Gençlerle tecrübe paylaşımı'' adlı konferansa katıldı. Toplantıda konuşan Özhaseki, Türkiye'deki yapılanma sorunundan bahsetti ve deprem uyarısında bulundu.

bursa deprem toplantısı Haberi

bursa deprem toplantısı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında cuma günü saat 14.51'de meydana gelen ve özellikle Bayraklı ilçesinde yıkım ve can kayıplarına neden olan depremin ardından 1'inci derece deprem bölgesinde yer alan Bursa'nın ana gündemi de deprem oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, depremden sonra İzmir'e gidip incelemeler yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hem bölgedeki izlenimlerini paylaşmak, hem de deprem felaketine karşı Bursa'da yapılan çalışmaları değerlendirmek için 17 ilçe belediye başkanı ve başkan yardımcılarıyla buluştu.

Gerçekleştirilen toplantıda, Deprem ve Zemin İnceleme Şube Müdürlüğünden Jeoloji Mühendisi Ahmet Ağlan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan depremsellik çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Bursa çevresinde yıkıcı etki yaratabilecek depremlerin Gemlik-Geyve segmenti, Uluabat fayı ve Bursa fayından beklendiğini belirten Ağlan, 1999...